Reconstructie: zo verschoven ouderen alsnóg naar achter in de vaccinatierij

 • Gepubliceerd op 28 dagen geleden

  Nieuwsuur

  Looptijd: 15:52

  Waarom kwam de vaccinatiecampagne zo traag op gang? Hoe kan het dat de beste vaccins niet bij de kwetsbaarste mensen terechtkwamen? Het korte antwoord: een onnodig ingewikkelde vaccinatieaanpak en een flinke lobby.
  Uit onze reconstructie blijkt dat kwetsbaren en ouderen in instellingen minder snel zijn gevaccineerd dan had gekund. Met alle gevolgen van dien. Terwijl juist deze groepen prioriteit hadden moeten krijgen, volgens kabinetsbeleid en de Gezondheidsraad.
  Wij kregen interne stukken in handen en voerden gesprekken met een groot aantal directbetrokkenen, onder wie de nabestaanden van ouderen die tevergeefs wachtten op een vaccin.
  Wat ging er mis? We hadden een valse start, er zijn kansen gemist en het recht van de sterkste bleek een heel grote rol te spelen. Bekijk hier onze reconstructie.
  ***
  Hier lees je de verantwoording van ons onderzoek en de uitgebreide reacties van het ministerie, het RIVM en de LHV: nos.nl/l/2376735

  #Vaccinatie #Onderzoek #Nieuwsuur

bullet bullet
bullet bullet

Eigelijk puure moord ik vind dit vreselijk echt waar heb verders niks hier op tezegen ‼️ wel super dat jullie deze film heben gemaakt echt top werk ✌️🙏‼️ nu hoop ik dat er eindelijk iemand is dat vaccinatie uitmekaar haalt en kijkt wat er eigelijk in zit eerlijk iedereen wil dit weten

11 minuten geleden
dirk doys
dirk doys

RIVM HEEFT ANDERE BELANGEN, VOORAL FINANCIEËL

Dag geleden
dirk doys
dirk doys

DE PROEF LOOPT AF IN DECEMBER 2023. VEEL STERKTE, PROEFKONIJNEN, IK HOOP DAT DE BIJWERKINGEN MEEVALLEN WANT IK GUN IEDEREEN HET BESTE.

Dag geleden
dirk doys
dirk doys

EEN GRIEP MET EEN IFR VAN 0,15%. DE IFR VAN DE GRIEP IN 2018 WAS 0,27%. TOEN GEEN LOCKDOWNS EN GENTHERAPIE WAARBIJ DE BEVOLKING ALS PROEFKONIJN WERD GEBRUIKT. ONDERZOEK DAT EENS, OF ZIJN JULLIE GEEN ECHTE JOURNALISTEN EN ONDERDEEL VAN DE STAATSPROPAGANDA? ELK JAAR STERVEN ER MENSEN, DIT IS OPGEZET DOOR HET WHO EN BILDERBERG WEF, MAAR JULLIE WILLEN OF MOGEN DIT NIET ONDERZOEKEN. FAKE NEWS EN VOLKSVERAAD.

Dag geleden
Thijs Visser
Thijs Visser

Een verhelderend journalistiek verslag echter wat ik nog mis is het geschreeuw om voorrang van IC artsen en verpleegkundigen in de personen ven de directeur van Erasmus en het Hoofd IC van dezelfde instelling.

8 dagen geleden
sjoerd appelman
sjoerd appelman

Het was toch al een raadsel waarom we in Nederland eerst zijn begonnen met t Vaccineren van Bejaarden en Zwakzinnigen?

8 dagen geleden
Robert Neven
Robert Neven

Het oooooooooooh zo goed werkende Nederland , Nederland en ze n perfecte Nederlanders dat altijd nèèr kijkt op ze n buurlanden , Nederland dat altijd alles beter doet dan anderen landen, versoepelingen van half mei gaan niet door, opening van terrassen van 12u tot 18 u?sommigen cafè s kappen er nu al mèè, nèè hoor Nederland jullie hebben geblundert , besmettingen zakken niet, ziekenhuizen lagen nooit zo vol met corona zieken since januari , een schanden ,

10 dagen geleden
Dude 0853
Dude 0853

Met 1,5 mil besmettingen en slechts 1,5 mil personen die een tweede prik hebben gehad op 17,5 mil inwoners is er nog wel ruimte voor verbetering. Inmiddels heb ik en mijn kind ook corona gekregen. Ik ben weer enigzins hersteld. Maar nu heeft mijn kind weer opnieuw verdachte klachten, ik hoop maar dat het verkoudheid is anders is er opnieuw een probleem. Over een maand of misschien twee maanden kan ik een afspraak maken voor vaccinatie, arbeidsmigranten gaan nu voor.

11 dagen geleden
Paweł Zieliński
Paweł Zieliński

Greetings from Poland to all of you: https://www.youtube.com/watch?v=TW_hcZCY6QM

14 dagen geleden
B van der V
B van der V

In een verpleeghuis in het Gelderse Wehl zijn 12 van de 29 bewoners – bijna de helft – positief getest op corona, terwijl het merendeel van hen is gevaccineerd tegen het virus. Het gaat om dementerende ouderen. De bewoners verblijven in isolatie op hun kamers. Een woordvoerder laat aan Omroep Gelderland weten dat bijna alle bewoners zowel de eerste als tweede vaccinatie hebben gehad.

16 dagen geleden
touraneindanke
touraneindanke

Ik heb een oproep gekregen om mij te melden, per telefoon of internet. Mission impossible. Ik kom er niet door, inderdaad ik zwijg en heb mij er bij neergelegd. Thuis isolatie en mondkapje op. Wachten tot de grim reaper aanklopt 👻

16 dagen geleden
william88805
william88805

Zeg eens, hoe kan een principieel weigeraar tegen de Mao Stasi Staats Snotlap Verplichting ooit nog een huisarts of medische hulp post bezoeken? Die mensen mogen creperen van jullie. Maak daar eens een uitzending over stel dwazen.

18 dagen geleden
Rock girl
Rock girl

Mooie reportage, nu nog een over de bijwerkingen/ risico's.

18 dagen geleden
Petra Haegebaert
Petra Haegebaert

Geen vaccin is nog het beste! Als ik ziek wordt ga ik niet naar de dokter of naar een hospitaal. Ik heb een " leifplan" ondertekend. Dat bestaat in België en dat wil zeggen dat als ik ziek wordt mogen ze me niet verzorgen. Dit moet je laten registreren en coupés maken voor je huisarts en getuigen die mee getekend hebben.

18 dagen geleden
yasio bolo
yasio bolo

Dr. Harvey Risch, professor epidemiologie aan de universiteit van Yale, heeft berekend dat meer dan 60 procent van alle nieuwe “gevallen” van het Covid-19 virus zich voordo

17 dagen geleden
Alex Blonk
Alex Blonk

En ja mijn dochter werkt.in de thuis zorg maar nog niet een vaccinatie voor haar .weg met Deze debacle Makende leidende

19 dagen geleden
Yep Achternaam
Yep Achternaam

Afgelopen zaterdag verzamelden zich naar schatting ruim één miljoen mensen in Londen om te betogen voor vrijheid. In de mainstream media bleef het oorverdovend stil. In de schaarse mediaberichten over de massabetoging werd gesproken over ‘hooguit 10.000’ demonstranten. Marianna Spring van de BBC twitterde dat ‘enkele duizenden anti-lockdownbetogers’ door Londen liepen. Ze voegde toe dat het vooral ging om mensen die ‘geloven in internetcomplotten’. Haar collega Mike Wendling zei dat er ‘hooguit 5000 tot 10.000’ betogers meeliepen, die volgens hem ‘geen normale mensen’ waren.

20 dagen geleden
Rock girl
Rock girl

in heldere fasen qua vaccinatie, risicobeperkingen van besmettingen zonder teveel toezeggingen.

18 dagen geleden
jac
jac

Onze vaccinatie mag u hebben wij 75 jarigen 32 mensen zijn gezond en willen dat blijven. Dus nooit een vaccin.

21 dag geleden
minij hooi
minij hooi

Mooie reportage, nu nog een over de bijwerkingen/ risico's.

22 dagen geleden
Nasim Barrandeh
Nasim Barrandeh

Het gaat om de kinderen

22 dagen geleden
Rhea Spoelstra
Rhea Spoelstra

Tsja waarom zou de Staat de ouderen als eerste vaccineren ? Is niet eens in Staatsbelang scheelt AOW en zorgkosten . Je ziet het in de verzorgingshuizen . Soms worden 55 jarigen eerder gevaccineerd dan de ouderen .

22 dagen geleden
asioe kiou
asioe kiou

https://youtu.be/aVnuDMCRkOE B117 ook buiten zeer besmettelijk. Holland maakt nu grootste strategische fout door te versoepelen.

20 dagen geleden
Von Surf
Von Surf

Van de ene doos in de andere doos zou niet kunnen? Verbijsterend wat een gepruts. Incapabele managers allemaal ontslaan en zelf achterin de vaccinatie rij.

22 dagen geleden
Arend Kunst
Arend Kunst

https://groningerkrant.nl/groningen/sterftecijfer-covid-19-is-vergelijkbaar-met-een-gewone-griep/

23 dagen geleden
Arend Kunst
Arend Kunst

Dit is geen vaccin maar genetische manipulatie waarvan de bijwerkingen nog onbekend zijn, een vaccin ontwikkel je niet in minder dan een jaar tijd, dat duurt jaren van testen op proefpersonen, soms lukt het helemaal niet zoals bij een vaccin tegen aids. Trouwens volgens de Neurenberg code is het verboden om mensen tegen hun wil te vaccineren. Buiten dat is het mortaliteitscijfer van covid19 0,05% voor mensen onder de 70 jaar en 0,23% voor de totale bevolking qua leeftijd. Dit zijn de pas uitgekomen bevindingen van een van 's,werelds meest befaamde epimidiologen de Grieks Amerikaanse John.p. Iodinassis. Hij vergelijkt COVID19 met een gewone griep.

23 dagen geleden
Only the truth Nothing but the truth
Only the truth Nothing but the truth

De overheid is gekaapt!!! U en ik zijn gegijzeld!! Losgeld betalen wij door ons te laten vaccineren!!! Wij zijn straks niet meer baas over ons lichaam!!!

23 dagen geleden
Twenty47Beats
Twenty47Beats

veel oudere gaan in de middag naar het terras en jongeren in de avond. dat is echt krom

23 dagen geleden
Yep Achternaam
Yep Achternaam

De prijzen zijn weer flink verhoogd !

23 dagen geleden
Yep Achternaam
Yep Achternaam

Dr. Harvey Risch, professor epidemiologie aan de universiteit van Yale, heeft berekend dat meer dan 60 procent van alle nieuwe “gevallen” van het Covid-19 virus zich voordoen bij mensen die reeds “gevaccineerd” waren tegen de ziekte. “Clinici hebben me verteld dat meer dan de helft van de nieuwe Covid-gevallen die ze behandelen, mensen zijn die gevaccineerd zijn”, vertelde Risch aan Bannon.

23 dagen geleden
C Z
C Z

Ik vermoed dat dit ongeveer uit de parlementaire enquete gaat komen over het coronabeleid: 1. Het inkoopbeleid voor vaccinaties aan het begin van de crisis was redelijk tot goed, in Europees verband, al kwam Nederland soms redelijk laat in actie 2. Het decentraal regelen van vaccinaties bleek erg inefficient 3. De overheid faalde in het geven van goede regie. Men liet teveel de oren hangen naar opinies en omstandigheden en voerde een grillig beleid. 4. De overheid faalde in het scheppen van vertrouwen en draagvlak onder de bevolking, waardoor onnodig veel fricties en frustraties ontstonden. Lessen te leren 1. Het centraliseren van grootschalige vaccinaties en de voorbereiding erop 2. Het aanhouden van grotere marges in veiligheidsmaatregels 3. Consistent uitgezette lijnen aanhouden, minder korte-termijn experimenten 4. De communicatie beter vormgeven, vertrouwen wekken door duidelijkheid - beter anticperen op de psycho-sociale factoren en corona-stress, mentale belasting van de bevolking 5. Het uitzetten van een campagne in heldere fasen qua vaccinatie, risicobeperkingen van besmettingen zonder teveel toezeggingen.

23 dagen geleden
Bolia Fops
Bolia Fops

Eerlijk, 100% pure journalistiek. Mooi dit te zien dat er toch nog omroepen zijn die dit doen.

24 dagen geleden
minij hooi
minij hooi

Mooie reportage, nu nog een over de bijwerkingen/ risico's.

22 dagen geleden
Huffepuf
Huffepuf

Whut

24 dagen geleden
Erik Laken
Erik Laken

https://youtu.be/aVnuDMCRkOE B117 ook buiten zeer besmettelijk. Holland maakt nu grootste strategische fout door te versoepelen.

24 dagen geleden
Erik Laken
Erik Laken

33% ex Covid heeft een hersenziekte.

24 dagen geleden
Drgonnofski
Drgonnofski

Whahahahaha brocacef de juiste persoon. Kunnen de weekrollen voor instellingen nog niet eens normaal leveren zonder fouten🤣🤣🤣🤣🤣

24 dagen geleden
MP Gabriel
MP Gabriel

Kijk de prikje van de corona virus 🦠 zo als ik met leeftijd van 66jaar oud met een niet zogezond lichaam en ook met Epilepsie aanvallen wel de pillen Epilepsie slik ik wel Deze Depakine en nog meer nou rutte ga nou eensgoed aan je werkt kijk mijn broer ineen rolstoel heeft wel geprikt zitin eenbejaardetehuis nou hoe lang nog oja de anderen broer heeft ook nog geen prik laat staan mijn 2zoons ook nog niet dekinderen van mijn broers ook nogniet kijk adat is bij ons rutte albetaald en het wees mensen zijn weten wij heel goed hoe het voeld

24 dagen geleden
--
--

Hoe zit het met hydroxychloroquine met zink of ivermectine? Er wordt niets over gezegd in het filmpje terwijl het levens redt bij covid-19 elders in de wereld maar in Nederland kennelijk verboden is om in de eerste lijn in te zetten? en ook gedemoniseerd wordt. https://zelfzorgcovid19.nl/artsen-reageren-verbolgen-op-boetedreiging-en-stellen-10-vragen-aan-igj/

24 dagen geleden
Soinas Doyi
Soinas Doyi

Mooie reportage, nu nog een over de bijwerkingen/ risico's.

24 dagen geleden
H Hedda
H Hedda

Ik denk inderdaad dat die meneer wel 140 jaar had kunnen worden als hij op tijd was gevaccineerd. Voor deze crisis stierven mensen nooit op die leeftijd, daarom moeten we ons nu koste wat kost tegen de dood beschermen.

24 dagen geleden
Yael Smid
Yael Smid

Wederom mega dislike geplaatst

24 dagen geleden
Yael Smid
Yael Smid

Kots kots kots

24 dagen geleden
dueeh nyyu
dueeh nyyu

Mooie reportage, nu nog een over de bijwerkingen/ risico's.

24 dagen geleden
Ominous
Ominous

Tja, ik zeg maar zo; alleen een wappie draagt een mondkappie. Dankjewel voor de medewerking aan deze facistische dictatuur. Dankjewel voor ruim een jaar lang vrijheidsberoving. Na elke regel een jaar lang te hebben gebroken, heb ik nu nog steeds geen corona. 🖕

24 dagen geleden
Gianni Van den Bosch
Gianni Van den Bosch

Eerlijk, 100% pure journalistiek. Mooi dit te zien dat er toch nog omroepen zijn die dit doen.

25 dagen geleden
Only the truth Nothing but the truth
Only the truth Nothing but the truth

De overheid is gekaapt!!! U en ik zijn gegijzeld!! Losgeld betalen wij door ons te laten vaccineren!!! Wij zijn straks niet meer baas over ons lichaam!!!

23 dagen geleden
dueeh nyyu
dueeh nyyu

Mooie reportage, nu nog een over de bijwerkingen/ risico's.

23 dagen geleden
Jon Croes
Jon Croes

Het is geen vaccin! Dit gaat om mRNA, heeft niets met virale deeltjes te maken. Het gaat om genetische-modificatie beste mensen...

25 dagen geleden
Sesketh
Sesketh

Ik stem nu alvast voor een parlementaire enquete naar het nodeloos sterven van veel mensen en vooral kwetsbare ouderen vanwege het falen van instanties en overheid. Of tenminste een parlementair onderzoek, maar dat lijkt mij persoonlijk te licht voor deze massale dood door schuld.

25 dagen geleden
foopyu nooui
foopyu nooui

Mooie reportage, nu nog een over de bijwerkingen/ risico's.

25 dagen geleden
ja jaed
ja jaed

Nieuws uur hou maar op. Wij 75. Jarigen vaccineren ons niet zijn gezond en willen dat blijven. We hoeven niet verder te zien .De onze mag u houden 30 stuks.

25 dagen geleden
perp1exed
perp1exed

Geen wonder dat we al zo lang in de "totale" lockdown zitten, en het cabinet zo aarzelt met heropening. Dank Nieuwsuur!

25 dagen geleden
Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Helaas is de overheid niet in staat om een groot logistiek project te leiden. Jammer dat ze te eigenwijs zijn om dit ook in te zien. Dit keer kost het niet alleen geld, maar helaas ook mensenlevens.

25 dagen geleden
Nabnormaal TV
Nabnormaal TV

Wat een overheid... pff. Gelukkig is dit platform er nog, tenminste knap stukje journalistiek ! Goed bezig

25 dagen geleden
drttyu liqm
drttyu liqm

Mooie reportage, nu nog een over de bijwerkingen/ risico's.

25 dagen geleden
Partyfreaker
Partyfreaker

De meneer van het medicatietransport schuift de schuld naar het RIVM omdat hun zogezegd niks mogen doen, maar hij verteld niet hoeveel hun transportkosten zijn. Het RIVM heeft een budget en mogen daar niet overheen. Hij zegt dat andere transportbedrijven ook gebeld hebben om het vaccin te verspreiden, en al die bedrijven bellen niet zomaar, dat is dus dikke business. Geld is het probleem, geld is altijd het probleem. We kunnen heel de wereld voorzien van de nieuwste iPhone, maar een vaccin gaat toch wat lastiger, behalve als de consument zelf het volledige bedrag zou betalen, dan waren we allang gevaccineerd.

25 dagen geleden
Rambol
Rambol

Hij laat je een koeler van min 3 zien, en het vaccin moet op -80 bewaard worden. Snap je het probleem nu? Groot verschil

25 dagen geleden
Quenn
Quenn

overpopulatie i been trynna tell people so badly

25 dagen geleden
Di
Di

Ik wil geen prik. Nu niet, nooit niet. Gebruik gezond verstand

25 dagen geleden
m steur
m steur

Ja leuk zo'n onderzoek.... top man.... zal allemaal waar zijn bedoel dit hebben jullie onderzocht. maar wat de mensen echt moeten weten word weer niet verteld. Eigenlijk heel triest.

26 dagen geleden
epic time breaker
epic time breaker

Rutte heeft ze vermoord.

26 dagen geleden
Erik Hofstra
Erik Hofstra

ja, dat krijg je als je een leugen als waarheid probeert te verkopen.. dan gaat er heel veel mis. In dit geval, vallen er doden. En dat is gewoon een direct aantoonbare misdaad. Voor de rechter met die mensen, allemaal! ..en de zwaarste straf opleggen. Geen genade. Geen gedraai. Doen.

26 dagen geleden
mac wallace
mac wallace

het is geen verslaving jongens. echt niet. als je al 1,5 halve maand elke dag aan het gokken bent. en je draait in 1 dag een keer je hele bankrekening erdoorheen. dan is het geen verslaving. echt niet. ik heb wel voor hetere vuren gestaan. en mij heb je niet ermee. probeer even een microlening ergens te krijgen. mocht ik ook mijn uitkering er door heen jagen. dit is geen verslaving. zolang ik maar niet dieper dan mijn rode cijfers onder de nul kom.

26 dagen geleden
Petra Martens
Petra Martens

Hoeveel fouten mag het RIVM nog maken.....

26 dagen geleden
bart a
bart a

De gezondheidsraad is een verlengstuk van de WHO , de VN . Hier vindt de aansturing van de draconische en vaak onmenselijke maatregelen plaats. Het opsluiten van bewoners van verpleeghuizen met bezoekverbod heeft niet geleid dat deze groep niet werd besmet. De besmetting vond kennelijk plaats via het verplegend personeel . (Voor schade /letsel advocatuur "kat in een bakkie") De WHO veronderstelde een pandemie met een categorie A virus , zoiets als Ebola. Achteraf niet meer te verdedigen. Het Coviid-19 blijkt steeds meer een van de vele verkoudheids/griep virussen Vooral het Influenza A virus muteert en ieder jaar zijn er weer duizenden varianten . Vandaar dat de jaarlijkse griepprik niet volledig beschermt. De kwetsbaren zijn dus al lang bekent bij de huisartsen die al jaar en dag hen vaccineert .

26 dagen geleden
Franklin
Franklin

De angst voor het virus prevaleert hier. Ik zelf ben bang voor een dictatuur en andere zijn weer bang voor armoede. Zien jullie wat ze aan het doen zijn?

26 dagen geleden
klotehater
klotehater

Weer het bewijs dat ambtenaren en semioverheid elkaar willen beschermen tegen het bedrijfsleven. Dit doen ze om hun eigen onkunde te maskeren en het is een grove schande. In het OMT zitten directe vertegenwoordigers van kleine laboratoria ed die helemaal niet zaten te wachten op dat hun baantjes op de tocht zouden komen te staan omdat het bedrijfsleven goedkoper en efficiënter werkt.

26 dagen geleden
Frank De Ruiter
Frank De Ruiter

Nou, ze kunnen mij niet ver genoeg naar achter in de vaccinatie-rij verplaatsen. Ik neem die rommel niet. Ben toch niet gek. Als iemand denkt gezond te kunnen worden door vergif in je te laten spuiten, dan hebben ze diegene wel echt op zijn hoofd laten stuiteren bij de geboorte.

26 dagen geleden
Robert Bantes
Robert Bantes

🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🥳😎🤣🤣🤣🤣🖕🖕🖕🖕

26 dagen geleden
Jarno Hoogland
Jarno Hoogland

Het licht en de weg is Jezus , rot op met je vaccinate

26 dagen geleden
macmaniac78
macmaniac78

Iedereen weet nu toch wel dat die Rutte een grote leugenaar is en een "graaier" is Hij is door de stemmer arrogant geworden. Hij zegt altijd van alles. "De ouderen zijn de hoogste prioriteit." We moeten gewoon allemaal het goedkoopste vaccin krijgen. En dat vaccin was eerder niet geschikt voor 60+ en daarna niet voor 60-. (A-Z) Het mag niets kostten! Precieze cijfers zijn er niet. Klopt! Raar toch? Dat is de Rutte strategie. Niets opschrijven, dan kan er ook niets naar buiten lekken.

26 dagen geleden
Play them games
Play them games

Ik herken mijzelf in Mark Rutte. Ik zie de manier hoe die praat, het grote acteer werk er achter om uit te stralen dat het je iets boeit, maar diep van binnen ben je een kouwe killer. Takes one :)

26 dagen geleden
Joost mag 't weten
Joost mag 't weten

Psychopatie is niet echt een toffe karaktertrek maar idd, it takes one to know one.

23 dagen geleden
Soinas Doyi
Soinas Doyi

Goed overzicht! Het naar achterschuiven geldt ook voor mensen met zwakke gezondheid

24 dagen geleden
Willem Brouwer
Willem Brouwer

Hoe meer mensen uit deze kwetsbare en oudere groep overlijden , hoe meer geld de staat aan A.O.W. uitkering spaart. Als je ouder dan 67 jaar bent , dan ben je voor de staat alleen nog maar een dure klant en wil de staat van je af.!!!!!

26 dagen geleden
Oumar Fofana
Oumar Fofana

Nieuwsuur - Nos3 - Nos Stories, zijn de beste journalisten

26 dagen geleden
M Razzouki
M Razzouki

Ongeregeld zooi bij het RIVM. Die Jaap van Dissel en zijn Crew moet je echt uit de organisatie knuppelen. Het is 1 grote vuilnisbelt. Wat een stelletje kneuzen daar. Mijn complimenten voor jullie onderzoek !

26 dagen geleden
Justin Strik
Justin Strik

They couldn’t organize a pissup in a brewery

26 dagen geleden
Jaap Smit
Jaap Smit

Dit Jip en Janneke verhaal had ik van Hugo de Jonge verwacht.

26 dagen geleden
BluesDocter
BluesDocter

Mijn prikje kun je gratis overemen. Geen garantie op een goede afloop 🤪

26 dagen geleden
Tripz Included
Tripz Included

omdat het rivm eingelijk precies weet hoe fake dit hele 'ding' in waarheid is .. (::)

26 dagen geleden
xxxPassiexxx
xxxPassiexxx

Na vaccinatie ben je niet onaantastbaar. In feite beschermen de meeste vaccins niet volledig tegen infectie, zelfs niet als ze kunnen voorkomen dat de symptomen verschijnen. Als gevolg hiervan kunnen gevaccineerde mensen onbewust ziekteverwekkers dragen en verspreiden. Af en toe kunnen ze zelfs epidemieën veroorzaken. Bij ouderen werkt de geheugen reactie na vaccinatie niet altijd. Immunosenescentie is de geleidelijke verslechtering van het immuunsysteem veroorzaakt door natuurlijke ouderdom. Het adaptieve immuunsysteem wordt meer aangetast dan het aangeboren immuunsysteem. Immunosenescentie omvat zowel het vermogen van de gastheer om op infecties te reageren als de ontwikkeling van een langdurig immuungeheugen, vooral door vaccinatie.

26 dagen geleden
AVLRECORDS
AVLRECORDS

0.15% dus het is gewoon een DIKKE scam

26 dagen geleden
Jan-Willem de Bruin
Jan-Willem de Bruin

Ongelofelijk dat het RIVM niet op de hoogte was van de mogelijkheid tot ompakken naar kleinere verpakkingen. Dat is toch vraag 1 die je stelt: kan dat en hoe doen ze dat elders? Exit directie RIVM. Desnoods parlementaire enquête! Dat huisartsen voorrang wilden snap ik wel. Zij moesten zich helemaal inpakken als ze op huisbezoek gingen, er vanuit gaand dat iedere patiënt die ze thuis bezochten potentieel besmet was. In veel ziekenhuizen zijn nog steeds veel medewerkers niet ingeënt. Ook niet die met kwetsbare patiënten werken. #fail

26 dagen geleden
Maarten van beek
Maarten van beek

Stuurt iemand ff een linkje hiervan aan vlugge Japie? Kan hij met zijn maatjes bij het RIVM nog wat van op steken. Misschien ook gelijk naar onze markie. Die aan het begin van de toestand zei “we moeten dit samen op lossen. Alle ideeën zijn welkom🖕.

26 dagen geleden
Robert De Vos
Robert De Vos

De oudste inwoonster van Wassenaar (106 jaar) werd met veel tam,tam op 5 februari j.l. geïnjecteerd met de (COVID)prik (bijna de hele voorpagina met grote foto in de Wassenaarse Krant). Zij zou de tweede prik na 4 weken krijgen (rond 5 maart j.l. dus) Deze dame is op 5 maart j.l. OVERLEDEN !!! (Overlijdens advertentie in de Wassenaarse Krant van 12 maart j.l. pagina 7)

26 dagen geleden
Franklin
Franklin

Wat een blamage deze zogenaamde onderzoeks journalistiek. Nieuwsuur was terecht zeer kritisch in 2009 na het debacle van de Mexicaanse griep en over de rol toendertijd van Ab Osterhaus en de farmaceutische maffia in het algemeen. Nu leiden ze massaal aan geheugenverlies en komen ze niet verder dan voor de vorm een beetje kritiek spuien over de verpakking van het experimentele gen therapie. Misselijk makend gewoon.

26 dagen geleden
gogelie
gogelie

Niet op de televisie aub dat mag niet van koning Rutte.

26 dagen geleden
Tommy Michalski
Tommy Michalski

Nederland is een super klein land en kan geen adequate beslissingen nemen. Het ministerie van Volksgezondheid heeft een leraar aan de roer. Man man man, wat dacht je van als de oorlog hier echt uitbreekt? Is nou echt geen protocol die je uit een envelope trekt en kan handelen? Waar zijn wij wel op voorbereid? Een watersnoodramp?

26 dagen geleden
Leunis van de Wege
Leunis van de Wege

Je zou er Wappie van worden........ Oh, nee dan wordt je door de politie in elkaar geslagen....... Jongens, wel blij dat jullie nu prima journalistiek leveren. Dank.

26 dagen geleden
Andreas Dirker
Andreas Dirker

Wellicht gaslighting Slachtoffers van gaslighting hebben zelf niet door dat ze langzaam gek gemaakt worden, en gaan ernstig aan zichzelf twijfelen. Ook hulpverleners en artsen kunnen bijvoorbeeld slachtoffer zijn van gaslighting, omdat de narcist die dit toepast zo goed is in liegen en bedriegen dat niemand doorheeft wat er werkelijk gebeurt.

27 dagen geleden
spoek71
spoek71

Staan die overige 13.000 Moderna nog in de koelkast?

27 dagen geleden
Andreas Dirker
Andreas Dirker

Je zit met onechte mensen. Zij zijn zichzelf niet. Het is niet wat het lijkt

27 dagen geleden
jos molen
jos molen

de generatie die vvd/cda/d66/pvda heeft gestemt mogen nu niet janken over de gevolgen

27 dagen geleden
mazakajr
mazakajr

achter af is makkelijk praten

27 dagen geleden
Willy Wortel
Willy Wortel

Minder druk op de zorg? In hilversum tergooi liggen volgens ons streekkrantje gooi en eembode nu 9 coronapatienten op de ic. Verder lege ic bedden volgens krant maar in de kranten kop volle ic. Verder in de tekst als reden geen personeel. Ja dat hebt je als je personeel naar huis stuurt op basis van die pcr test en geen opleidingen doet voor uitbreiding ic personeel. Vind Gommers geen goed idee want dan heb je in de zomer geen voldoende werk voor dit personeel. Hiervoor leggen we liever het land plat.

27 dagen geleden
Willy Wortel
Willy Wortel

In deze zieke samenleving moet je steeds gaan aantonen dat je gezond bent!

27 dagen geleden
foopyu nooui
foopyu nooui

m'n dank is groot bij uwe nadere inspectie.!~

25 dagen geleden
Hans _
Hans _

Een spuit maakt meer kapot dan je lief is!!!! NIET DOEN MENSEN DAT EXPERIMENTELE GIF IN JE LICHAAM! Doe je onderzoek!!!

27 dagen geleden
jac
jac

Ja propaganda

21 dag geleden
T
T

Naar mijn mening een goed onderzoek. De presentatie van de resultaten vond ik iets minder. Het was niet heel objectief en leek voornamelijk met de 'overheid-doet-het-fout'-pet op gepresenteerd. De nuance waardoor helaas het vingerwijzen minder zwaar voor mij deed wegem

27 dagen geleden
Dredd Redd
Dredd Redd

De kwetsbaren kunnen ook niet als eerste gevaccineerd worden omdat anders de overheid een doelgroep mist die de cijfers voor de lockdown en andere maatregelen hoog kan houden . Een verachtelijke tactiek om maar zoveel mogelijk de controle op de bevolking uit te breiden .

27 dagen geleden
Worldwar4tank
Worldwar4tank

Openbaar deze bohémien clubje onbetrouwbaar clubje Die et volk aan et lijntje houdt terwijl zij feestjes geven wijntjes drinken in hun bunkertje

27 dagen geleden
Uhu Buru
Uhu Buru

En tóch blijven de Jonge en Rutte het hier voor het zeggen hebben???? HOE DAN???

27 dagen geleden
Ton Bus
Ton Bus

Rutte heet in het echt PINOKKIO

27 dagen geleden
Dutch Frisian mud digger.
Dutch Frisian mud digger.

Schrijnend is het ! Nog steeds zitten we opgezadeld met Rutte en co 😳😳 . Verschrikkelijk dat deze kliek door mag blijven klooien.

27 dagen geleden
Thomtick
Thomtick

Dankjewel! Beter laat dan nooit. Ben een jaar lang voor gek verklaard, maar een deel van de waarheid komt in ieder geval al boven tafel. Verzoek aan Nieuwsuur, onderzoek het verband tussen de fabrikant Pfizer en de holocaust die tijdens de 2e wereld oorlog heeft plaatsgevonden, en hoe dat eventueel in verband gebracht kan worden met de keuzes die Rutte onder zijn beleid heeft gemaakt. Ik denk dat hij uiteindelijk minder slechte bedoelingen heeft gehad dan mensen denken wanneer de gehele redenatie boven tafel begint te komen. Ik kan begrijpen dat onschendbaarheid een belang is dat van toepassing mag zijn wanneer de keuzes ter goede zijn uitgewogen, en de meningen zullen daar over verschillen. Want nu is er ineens wel ruimte in de media om boos te zijn op Rutte. Maar laten we in ons achterhoofd houden dat een complete context belangrijk is voor een eerlijk verloop van zaken. En daar sta ik op. Ik hoop dat Nieuwsuur het volhoudt, deze video is in ieder geval al een hele stap in de goede richting. Ik begrijp ook dat journalistiek ruimte doet bewaren tussen grote topics om nieuws geleidelijk naar het volk te brengen.

27 dagen geleden
jurjen dijkhuis
jurjen dijkhuis

Objectief is anders

27 dagen geleden
grupsio
grupsio

waarom is een verbod op ivermectine??? 150.000 euro boete op voorschrijven van dit medicijn, schande

27 dagen geleden

Volgende

Is biologische voeding gezonder?

39:00

Zo stelen criminelen jouw auto | NIEUWSUUR

08:23

AZIS - TOCHNO V TRI (OFFICIAL VIDEO 2021)

3:38

Follow the Money #4: 10 jaar na de financiële crisis

1:51:04

Scanauto's zien meer dan kentekens

04:53

Scanauto's zien meer dan kentekens

Nieuwsuur

Weergaven 227K

Pieter Omtzigt FILEERT de Rijksoverheid

1:04:03

Harde migratiepolitiek in Denemarken

09:52

Het coronavaccin en de christen

50:00

Het coronavaccin en de christen

Christelijke Gemeente de Bron

Weergaven 570

AZIS - TOCHNO V TRI (OFFICIAL VIDEO 2021)

3:38

when the food is straight up bussin | Kitchen Nightmares

17:46

Little Mix - Confetti (Acoustic)

3:17

Little Mix - Confetti (Acoustic)

littlemixVEVO

Weergaven 1,3 mln.