Reconstructie: de onthullende telefoongesprekken van MH17-hoofdverdachte

 • Gepubliceerd op Maand geleden

  Nieuwsuur

  Looptijd: 11:50

  Een van de hoofdverdachten in het MH17-proces was urenlang niet op de hoogte van het feit dat de separatisten in Oost-Oekraïne een Boeing hadden neergehaald. Ze dachten eerst dat het ging om een ‘Soesjka’, een gevechtsvliegtuig. Dat blijkt uit afgeluisterde telefoongesprekken van één van de hoofdverdachten in het onderzoek, Sergej Doebinski.
  Deze audiotapes heeft Nieuwsuur in handen. In totaal gaat het om duizenden telefoongesprekken die Doebinski voerde in de maanden juli en augustus 2014: voor, tijdens en na de ramp met vlucht MH17. Het geeft een gedetailleerd beeld van de rauwe werkelijkheid van de oorlog in Oost-Oekraïne.
  Het onderlinge wantrouwen wordt zo groot, dat de MH17-verdachten elkaar de huid vol schelden en zich geen raad weten met het wapen dat vlucht MH17 neerschoot.
  Bekijk hieronder onze reconstructie op basis van de afgeluisterde gesprekken.
  #MH17 #verdachten #audiotapes
  -----------------------------------------------------------------------------------
  Lees hier een uitgebreide reconstructie aan de hand van de Doebinski-tapes: nos.nl/l/2376245
  Meer lezen over de audiotapes en de verantwoording van ons onderzoek?
  Check: nos.nl/nieuwsuur/artikel/2376244-verantwoording-mh17-reconstructie-nieuwsuur.html
  Gert-Jan Dennekamp ging de afgelopen jaren veel naar Oekraïne, op zoek naar de MH17-verdachten: nltax.info/goon/rc23n2SU3dJ5qIk/video en belde ook bij ze aan: nltax.info/goon/Z6S6dnOzur6rtKc/video

Rus Mos
Rus Mos

This video confirms the Russian version that the Boeing was shot down by a Ukrainian fighter jet. Judging by the video, then the militia shot down a Ukrainian fighter, which means that Ukraine should be tried for the murder of MH17 passengers.

Dag geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

Bullshit!

22 uur geleden
B van der V
B van der V

De audit die momenteel plaatsvindt in Maricopa County in de staat Arizona heeft ‘grote verschillen’ aan het licht gebracht tussen het aangetroffen aantal stembiljetten en het aantal stembiljetten dat zou moeten bestaan. Politiek strateeg Boris Epshteyn zei dat het gaat om verschillen tot wel 17,5 procent en dat ‘Joe Biden Arizona waarschijnlijk niet heeft gewonnen’. Epshteyn zei dat de raad van toezichthouders van Maricopa County zich fel heeft verzet tegen het dwangbevel. Ook de Democraten en mainstream media vechten terug. “Omdat ze dit verdoezelen. Ze verdoezelen deze ramp en waarschijnlijk het feit dat Joe Biden Arizona niet heeft gewonnen.”

Dag geleden
Zoria
Zoria

(looks like a misheard part, at least in the English translation from Russian: when Dubinsky is mad at Girkin he whines that Girkin took away his only BTR armoured vehicle so that he now can't go safely to the city, Girkin states that D has one)

2 dagen geleden
Igor Vasilyev
Igor Vasilyev

Putin moet naar Scheveningen zelfde kamer van Melosovich, punt.

4 dagen geleden
hardcore4life
hardcore4life

Waneer gaan Nederlandse politie even deze mensen aanhouden of word het weer bij verstek veroordeeld

15 dagen geleden
Alfred Ubels
Alfred Ubels

Boeven

17 dagen geleden
Nasir Hosseini
Nasir Hosseini

Als het westen zich niet had bemoeid dan was er nooit een haard geweest in dat gebied en was dit ongeval ook nooit geweest!!! Met name de heer Timmermans toendertijd minister stond daar op het plein te demonstreren voor de vrijheid van Oekraïners. Als er door de hulp van het westen geen coupe was gepleegd , was dit nooit gebeurd!!! Vreselijk wat er gebeurd is.

17 dagen geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

Het doden van 298 passagiers van het MH17 verkeersvliegtuig door middel van een zware Russische AA-raket afgeschoten door het invasieleger van de Russische Federatie is een oorlogsmisdaad. Maar daar lijk jij niet al te zwaar aan te tillen.

8 dagen geleden
Yep Achternaam
Yep Achternaam

Zweden heeft erkend dat de PCR-test niet kan aantonen of iemand besmettelijk is. Het Zweedse RIVM Folkshälsomyndigheten schrijft op haar website: “De PCR-technologie die wordt gebruikt om virussen te detecteren, kan geen onderscheid maken tussen virussen die cellen kunnen besmetten en virussen die zijn geneutraliseerd door het immuunsysteem.” “Daarom kan deze test niet worden gebruikt om te bepalen of iemand besmettelijk is. Het RNA van virussen kan vaak weken (soms maanden) na de ziekte worden opgespoord, maar dat betekent niet dat je nog steeds besmettelijk bent,” aldus het instituut. Een persoon moet ook klachten hebben, zoals bijvoorbeeld koorts, om iets te kunnen zeggen over het risico op besmetting. Het testen van mensen zonder klachten is dus volkomen zinloos. Eerder oordeelde een Oostenrijkse rechtbank al dat de PCR-test ongeschikt is om besmettingen aan te tonen. Er werd toen gesproken van een ‘sensationeel vonnis’.

18 dagen geleden
Kenny Goedgaan
Kenny Goedgaan

poep in je hoofd ......................neem een ander in de maling

18 dagen geleden
Tano Korridi
Tano Korridi

Geachte redactie, Voor een boek dat ik schrijf over het MH17-proces ontvang ik graag antwoord op de volgende vragen: * Nieuwsuur heeft gesprekken laten horen die zouden zijn onderschept door de Oekraïense geheime dienst SBU. In deze tijden van deep-fake heeft het mij verbaasd dat Nieuwsuur de inhoud daarvan volledig voor waar aanneemt. Ik begreep van Gert-Jan Dennekamp dat Nieuwsuur de taps niet technisch heeft laten onderzoeken op manipulaties. Mijn vraag is waarum dit niet is gebeurd en of Nieuwsuur van plan is dit alsnog te gaan doen. * Een door Gert-Jan Dennekamp geïnterviewde commandant Som heeft verklaad dat hij een gevechtsvliegtuig heeft gezien. Die verklaring is niet opgenomen in de uitzending van Nieuwsuur. Burgerjournalist Stefan Beck heeft Nieuwsuur om een reactie gevraagd, maar ik constateer dat hij geen duidelijk antwoord heeft gekregen. Vandaar opnieuw de vraag aan Nieuwsuur: Waarom heeft Nieuwsuur de verklaring van commandant Som weggelaten uit de uitzending? * Rudy Bouma heeft tegenstrijdige verklaringen afgelegd over foto's gemaakt in Donetsk ter controle van de veronderstelling dat daar een Buk-Telar heeft gestaan. In de ene tweet zegt hij dat hij de foto's zelf heeft gemaakt. In de andere tweet zegt hij dat hij ze heeft laten maken. Ik wil graag van hem weten: 1) Hoe verklaart hij de tegenstrijdigheid in zijn verklaringen? 2) Wie heeft de foto's gemaakt? 3) Hoe kwam hij zo snel tot de conclusie dat de foto van de Buk op Prospekt illicha in Donetsk was gemaakt? 4) Heeft hij daarover contact gehad met Bellingcat? 5) Hoe kwam hij zo snel aan foto's van de locatie? (c) Eric van de Beek

21 dag geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

Wat blijft. De exploderende BUKraket die de 298 inzittenden van het MH17 vliegtuig doodde is afgeschoten door het in Oekraïne strijdende invasieleger van de Russische Federatie.

18 dagen geleden
Tano Korridi
Tano Korridi

Dear editors, For a book I am writing about the MH17 process, I would like to receive answers to the following questions: * Nieuwsuur has reported conversations that have been intercepted by the Ukrainian secret service SBU. In these times of deep-fake, it has surprised me that Nieuwsuur fully accepts its content as true. I understood from Gert-Jan Dennekamp that Nieuwsuur did not have the taps technically examined for manipulations. My question is why this has not happened and whether Nieuwsuur intends to do this after all. * A commander Som interviewed by Gert-Jan Dennekamp has stated that he saw a fighter plane. That statement was not included in the Nieuwsuur broadcast. Citizen journalist Stefan Beck has asked Nieuwsuur for a response, but I conclude that he has not received a clear answer. Hence the question to Nieuwsuur again: Why did Nieuwsuur omit Commander Som's statement from the broadcast? * Rudy Bouma has made contradictory statements about photographs taken in Donetsk to verify the assumption that a Buk-Telar may have been there. In one tweet, he says that he took the photos himself. In the other tweet, he says he had them received. I would like to know from him: 1) How does he explain the contradiction in his statements? 2) Who took the photos? 3) How did he so quickly conclude that the photo of the Buk on Prospekt illicha in Donetsk was taken? 4) Has he been in contact with Bellingcat about this? 5) How did he get photos of the location so quickly? (c) Eric van de Beek

21 dag geleden
niduoe stre
niduoe stre

Нихуя не понял, но было интересно.

21 dag geleden
Nuarro Noir
Nuarro Noir

Старый скажет что-то типа - я в домике, это не считается. В обще на самом дели в стране полный капец, всю верхушку, все правительство можно смело лес валить отправлять. А некоторых, не будем показывать пальцем, можно расстрелять без суда и следствия, страна знает своих "героев" в лицо.

21 dag geleden
Ajde Cao Music
Ajde Cao Music

Waarom kopen jullie nep comments ?

21 dag geleden
Ajde Cao Music
Ajde Cao Music

😮😮😮

21 dag geleden
Opaaq0
Opaaq0

Waarom is de foto van Poelatov in zwart-wit, terwijl hij het jongst van iedereen lijkt?

22 dagen geleden
Joanna
Joanna

очень хорошо, но хоть-бы русские субтитры пустили...конечно там понятно все, в переговорах, а вот что дядечка в очках говорит?

22 dagen geleden
S K
S K

Русские субтитры в настройках видео. Настройки/субтитры/перевести/русский.

12 dagen geleden
MAN Nia
MAN Nia

Is de onderste steen al boven?

22 dagen geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

Ja, hoor. Al jaren. Poetin is de 298voudige MH17moordenaar. Het was zijn raket.

22 dagen geleden
Zim Zimma
Zim Zimma

Ik heb vernomen dat Gert Jan daar rondliep met een kruiwagen. Zo kon hij zichzelf en zijn enorme stalen ballen namelijk beter verplaatsen.

23 dagen geleden
Peter Blok
Peter Blok

Ik heb het idee dat de comments fake zijn

23 dagen geleden
Mark Vlasenko
Mark Vlasenko

I'm always curious, why telling about MH17 they always forget about previous accidents. Russians hit another 14 aircraft items before they shot passenger plane. And Russians admitted that fact. But the 15th one they denied. And naïve westerners are still thinking: hm..... who could it be? https://s.wsj.net/public/resources/images/WO-AT108A_UKRAI_G_20140723171509.jpg And now we have continuation of the story. Russians are concentraining forces on the Ukrainian border. And nobody cares.... Until Russians kill another portion of 300 people. Even if they kill another 20000 Ukrainians.

23 dagen geleden
Mykyta Kravchenko
Mykyta Kravchenko

TRUE!!!

23 dagen geleden
CrazyZombie1743
CrazyZombie1743

Wacht dit is van een week geleden ik dacht een paar jaar

24 dagen geleden
Barry Wever
Barry Wever

Jazeker, het proces loopt nog

3 dagen geleden
bodoti qwiu
bodoti qwiu

Нихуя не понял, но было интересно.

24 dagen geleden
liberator
liberator

Фашики-россияне, распространите это видео, среди жильцов вашего ЖЭКа(Упр. компании), как вы это любите!

25 dagen geleden
minij hooi
minij hooi

5:50 A theme for Kjell - Prachtig nummer!

25 dagen geleden
Пелигрим
Пелигрим

Dat is de grootste leugen die ik ooit heb gehoord. telefoongesprekken. Ik vraag me af hoe hij deze gesprekken kreeg van Russische telefoonmaatschappijen die de Russische regering omzeilden. en zelfs het meest opvallende aan de gesprekken is duidelijk dat het goed gerepeteerd is. de video is bedoeld voor ongeschoolde mensen.

25 dagen geleden
Obe
Obe

Putin is the killer

25 dagen geleden
Herman Schijf
Herman Schijf

Lekker boven oorlogsgebied vliegen,dat kost minder dan om vliegen

26 dagen geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

@Barry Wever Gewoon trage lamlendigheid. Ik las in juni al, gewoon op het internet, dat Rusland van plan was om zijn zware AA raketten in de strijd te gooien. In principe ben ik dus een gewoon burger die de kranten leest, dus als ik het weet, kunnen die luchtvaartmaatschappijen en de betreffende landen het ook weten.

3 dagen geleden
Barry Wever
Barry Wever

@Philip Groenewoude ik ben het met je eens hoor, die raketten hadden nooit gebruikt mogen worden zonder commandovoertuig die de doelen kan identificeren, maar dat vliegtuig had daar ook nooit mogen vliegen

3 dagen geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

@Barry Wever Nee, er vlogen dagelijks tientallen verkeersvliegtuigen boven die oostelijke provincies van Oekraïne. Terwijl de wereld had kunnen weten dat Rusland al een maand op het punt stond zijn zware AA-raketten in te gaan zetten. Maar men was gewoon te lamlendig om daar accuraat op te reageren.

3 dagen geleden
Barry Wever
Barry Wever

@Philip Groenewoude nou dat verklaart waarom ze over oorlogsgebied vlogen

3 dagen geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

@Barry Wever Dat verhaal gaat. Nou, en?

3 dagen geleden
mikin lirou
mikin lirou

Это благодаря закону Яровой там можно легко вытащить все телефонные разговоры?

26 dagen geleden
Roy van Beusekom
Roy van Beusekom

Het was een straaljager die dat vliegtuig neerschoot

26 dagen geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

Nee, jôh. Hoe kom je daar nou bij?

26 dagen geleden
Onur Topuz
Onur Topuz

Graag mensen van Bijlmer ramp zo herinneren. Arme mensen zijn vermoord door Israëlische piloot. Daarnaast heeft Nederland alles proberen te wissen. Vuile medemoordenaars. Putin en Israil hebben geen verschil

26 dagen geleden
Diesel smoke
Diesel smoke

Journalist zijn en dan met russische of oekrainiers bemoeien.. is spelen met je leven.. goed staal journalisitiek dat wel

27 dagen geleden
Major Tom
Major Tom

Now the guilty must be punished. Or Europe, when happen a nuclear strike on Kiev, express "concern" like always?

27 dagen geleden
Ask to seduce Miss
Ask to seduce Miss

очень хорошо, но хоть-бы русские субтитры пустили...конечно там понятно все, в переговорах, а вот что дядечка в очках говорит?

27 dagen geleden
Sultan Kamysbayev
Sultan Kamysbayev

https://www.youtube.com/watch?v=9SJzn64EV88

27 dagen geleden
Robert Kamminga
Robert Kamminga

MH zeuventien

27 dagen geleden
Gerard van Eerden
Gerard van Eerden

Goed onderzoek en duidelijke presentatie. Men heeft een BUK laten komen om vijandelijke vliegtuigen uit de Oekraïne uit de lucht te schieten. De vraag is natuurlijk hoe het komt dat er een passagiers vliegtuig uit de lucht is geschoten en natuurlijk waarom.

28 dagen geleden
Barry Wever
Barry Wever

Omdat een BUK niet beschikt over luchtvaartuig identificatie, alleen over tracking en targeting radar. Voor identificatie is een commandovoertuig nodig. En die was niet beschikbaar ofzo. En dan krijg je trigger happy rebellen die op vliegtuigen gaan schieten.

3 dagen geleden
guppo26
guppo26

Wel apart hoeveel bot accounts er reageren in de comments. En apart hoeveel er in het Russisch gereageerd word op een nederlandse video (maar dat valt nog wel te verklaren door de inhoud)

28 dagen geleden
Jw Poeschmann
Jw Poeschmann

dit was toch al jaren geleden bekend alleen de berechting van de daders wordt belemmerd door putin

28 dagen geleden
RedaSkateboard
RedaSkateboard

Nieuwsuur. Ik ben blij dat jullie bestaan, als je vergelijkt met fakenews NOS en rotnieuws.

28 dagen geleden
Patriot
Patriot

Allemaal leugens van nieuwsuur

28 dagen geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

Ben jij een PoetinFascist?

28 dagen geleden
soinhu foitu
soinhu foitu

Heel goed gemaakt, eigenlijk zou er van deze video nog een tweede online moeten komen met russische ondertiteling.

28 dagen geleden
Ask to seduce Miss
Ask to seduce Miss

reportage.

27 dagen geleden
uri9977
uri9977

😳

28 dagen geleden
Mohammed Al-Kaabi
Mohammed Al-Kaabi

Als je deze video gelooft heb ik een brug in Londen voor je in de uitverkoop.

29 dagen geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

Toch, na jouw kanaal te hebben bekeken, schat ik dat jij wel duizend keer goedgeloviger bent dan ik.

28 dagen geleden
Mohammed Al-Kaabi
Mohammed Al-Kaabi

Het Westerse verhaal is nep. Vertrouw de mainstream media en overheid niet.

29 dagen geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

Ik kies dit. Ik vertrouw jou niet.

28 dagen geleden
WhiteRabbit
WhiteRabbit

Je weet dat ze de waarheid vertellen wanneer ze je na 7 jaar nog steeds proberen te overtuigen van hun gelijk

29 dagen geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

@WhiteRabbit Ik weet het. Jij houdt van Poetin.

28 dagen geleden
WhiteRabbit
WhiteRabbit

@Philip Groenewoude Jij gelooft dat de Russische geheime dienst hem niet had kunnen doodmaken als ze wilden? Wat een kinderachtig wereldbeeld

28 dagen geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

@WhiteRabbit Poetin is een SchoftenDespoot. Momenteel is hij zijn belangrijkste politieke opponent aan het doodmartelen. Dat na een staatsmoordaanslag met zenuwgif. Een aanslag die Navalny op het nippertje heeft overleefd. Maar nu is hij ten dode opgeschreven, Poetin geniet ervan om de foltering zo lang mogelijk te laten duren. Poetin is geen held, hoe kom je er bij dat ik dat zou denken?

28 dagen geleden
WhiteRabbit
WhiteRabbit

@Philip Groenewoude Poetin is niet zo'n grote held als je misschien denkt maar goed. Het enige wat ik weet is dat het officiële verhaal onbewezen is.

28 dagen geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

@WhiteRabbit Doorgestoken kaart? En daar is de meerderheid van de nabestaanden van overtuigd? En Poetin is een toffe gast?

29 dagen geleden
Roynroller
Roynroller

Россия - ПРЕСТУПНИК! Путин - убийца. Правильно его Байден назвал. Но кроме этого, он еще и ЛЖЕЦ! Знал ведь с самого начала, кто сбил Боинг, но ЛГАЛ!

29 dagen geleden
MH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaal
MH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaal

https://www.youtube.com/watch?v=9DDKarX37us

29 dagen geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

@MH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaal Ja, jôh Zegt dat wat over mij? En wat precies zegt dat over mij? Kan jij dat vertellen?

28 dagen geleden
MH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaal
MH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaal

@Philip Groenewoude Dat zegt ook wel iets over jouw , als je zonder onderzoek te doen op 18 juli al wist wie erachterzat.

28 dagen geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

@MH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaal Ja, het stikt hier van de KremlinTrollen die leugenpropaganda rondstrooien. MH17-leugenaars, sinds 18 juli 2014 kan ik daar bijzonder slecht tegen.

29 dagen geleden
MH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaal
MH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaal

@Philip Groenewoude zei degene die bijna op elke reactie reageerd

29 dagen geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

@MH17 wat u nog niet zag, nu op mijn kanaal Wat origineel. De 'wat je zegt ben je zelf' truc. Het feit dat je 4 keer dezelfde link naar je eigen Youtube maakseltje hier plaatst met elke keer dezelfde eigen reactie erbij maakt van jou een Troll.

29 dagen geleden
NightBird 707
NightBird 707

What was the role of the Chinese spy satellite who crossed the area at the moment the MH-17 Boeing was crossing Ukraine airspace? CPMIEC a Chinese defense company made already in 2011 a modern built version of the older Ex-Sovjet SA-11 Gadfy the one that was seen on the pictures. Check out the CPMIEC HQ-16/LY-78( export version). The missile launching system was the same as the original Russian one but only with longer pipes modern technology and with a range of 59.000 feet instead of the limited 30.000 ft target of a classic SA-11. The HQ-16 is a combined missile system of the SA-11 and the hypertechnological SA-17 Grizzly In 2014 Pakistan 🇵🇰 ordered that missile defense system but the million dollar question is why he has been deployed in Ukraine and were the Russian authorities responsible ? Or wad MH-17 a Chinese revenge of the destruction of the MH-370 were 14 Chinese citizens were killed...

29 dagen geleden
BobslagQpalu
BobslagQpalu

Onrust zaaier ze willen dat we door draaien en oorlog voeren #greedfall

29 dagen geleden
LeroyEngelgeer
LeroyEngelgeer

Lange Frans has left the chat

29 dagen geleden
S Rahmani Jamnani
S Rahmani Jamnani

Mag ik vragen van welke partij/organisatie Nieuwsuur de tapes heeft ontvangen ?

29 dagen geleden
mijuo roui
mijuo roui

Хорошо, что это было опубликовано, но непонятно, почему только сейчас?

29 dagen geleden
Андрей Лапин
Андрей Лапин

всё очень просто. СБУ служба брехни украины опять села в лужу с феками для суда о Безлере. Теперь суд сливает записи на проверку, так как боится разоблачения очередного фейка, который может попасть в решение суда и его обнулить.

27 dagen geleden
H. Y.
H. Y.

Leuke inspiratie van modern warfare 2

29 dagen geleden
Billi Bons
Billi Bons

Какая ложь!

Maand geleden
IAM FROM THE NETHERLANDS
IAM FROM THE NETHERLANDS

Ah word geen tyfus gedaan man 2014 ofzo was dit gebeurt? Zwak is de Europese uni zo lang moeten duren

Maand geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

IAM FROM THE NETHERLANDS IAM FROM THE NETHERLANDS Lijkt mij stug.

Maand geleden
A’DAM
A’DAM

Ik ben een goede collega verloren, ik zal het altijd blijven volgen. Ga zo door Nieuwsuur!

Maand geleden
JAY
JAY

We hadden toch rond die tijd trammelant met rusland... Daar is je "antwoord" ;)

Maand geleden
Soinas Doyi
Soinas Doyi

Спасибо за работу!

Maand geleden
oznn
oznn

Wat een bullshit deze mh17

Maand geleden
Connie De Laat
Connie De Laat

U

Maand geleden
Heinz Heko
Heinz Heko

Wie heeft de opsplitsing van de ukraine veroorzaakt in de eerste plaats? Wie heeft geholpen, en zelfs financieel gefaciliteerd om een zittende democratische President Yanocovitch weg te jagen omdat deze pro Rissisch was? Waar alles ten oosten van de Dnjepr pro russisch is, Russisch praat en hun taal af ging pakken? Probeer dat eens in België? De Marxistische Europese expansie “Unie”!!! DAAR ligt de oorzaak en gevolg, in Brussel!!

Maand geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

Oekraïne en België? Appels en Peren!

Maand geleden
bssni touir
bssni touir

Interessante manier van ondertitelen wel. Goed onderzoek, informatief! Hoop dat er voor de nabestaande toch nog het e.e.a. aan verduidelijking kan komen.

Maand geleden
Kaniel Outis
Kaniel Outis

Journalistiek van de bovenste plank. 💯☝🏼👏🏻

Maand geleden
Jorik De Leeuw
Jorik De Leeuw

Als die debiel nou eens wist dat hij zichzelf kon storen. Hmmm

Maand geleden
Jorik De Leeuw
Jorik De Leeuw

Ik heb 37.473 russen in de kast. Hoeveel heb jij er?

Maand geleden
CE-22
CE-22

MH17 🔄 MH370 !!! DO YOUR FCKNG RESEARCH! SITES DIE BEWIJZEN PLAATSEN MET FOTOS VAN DE NEPPE NAGEMAAKTE WRAKSTUKKEN WORDEN VERWIJDERD! AMERIKA HEEFT OEKRAÏNE GEBRUIKT OM EEN OORLOG UIT TE LOKKEN MET RUSLAND. WANT DAT WILLEN ZE... TERING BILDERBERG/SKULL&BONES

Maand geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

@CE-22 Duidelijk. Jij bent een KremlinTroll.

Maand geleden
CE-22
CE-22

Rusland heeft btw allang al een vernieuws beter buk raket systeem. Het oude buk raket waarmee zou zijn geschoten heeft oekraine al jaren geleden overgekocht.. skere honden

Maand geleden
Martijn
Martijn

Sprakeloos, ik ben ontroerd door de doorzettingskracht

Maand geleden
Rishendrick Koeiman
Rishendrick Koeiman

Zaazl

Maand geleden
Edward
Edward

Als de pro-Russische separatisten zeggen dat zij een Oekraïns vliegtuig hebben neergeschoten moeten daar toch ook wrakstukken van zijn gevonden?

Maand geleden
Oome Willem
Oome Willem

En brengt al deze gesprekken al die dode mensen terug nee dit is gewoon politiek

Maand geleden
irastorm 007
irastorm 007

По этим переговорам суд уже признал их монтажом из разных источников. Безлер дал показания и его признали невиновным.

Maand geleden
beedsj roiue
beedsj roiue

Хорошо, что это было опубликовано, но непонятно, почему только сейчас?

29 dagen geleden
Tano Korridi
Tano Korridi

Боже, какой тупой фейк СБУ слила этим пропагандонам! Hector Reban в твиттере не оставил и камня на камне от этой нарезки из разных разговоров в разные даты с разными собеседниками про разные самолеты. Пешите исчо.

Maand geleden
Tano Korridi
Tano Korridi

@Main "выфсёврети выфсёврети вывсёврети". Вот и весь ваш набор.

14 dagen geleden
Main
Main

​@Tano Korridi "выфсеврёти"- это же про россиян обычно говорят. Вам уже и расследование организовали и суд начался, а вы все повторяете мантру "выфсеврёти". И параллельно сами продолжаете врать.

14 dagen geleden
Tano Korridi
Tano Korridi

@Main //не повторной// ахаха, а была первая?

14 dagen geleden
Tano Korridi
Tano Korridi

@Main кроме "выфсеврёти" аргументов больше нет?

14 dagen geleden
Main
Main

@Tano Korridi приведите мое утверждение, я ничего не утверждал, вы и так смогли наврать. Приведите в каком месте на последнем заседании было отказано в проведение экспертизы (не повторной, а вообще), цитату, таймкод, на выше усмотрение.

14 dagen geleden
Alexandr Sivkov
Alexandr Sivkov

Как то многое не стыкуется. Идеальное качество звука. Матерящийся Гиркин. Кто в это поверит?

Maand geleden
Alexandr Sivkov
Alexandr Sivkov

Здесь - нет.

19 dagen geleden
Tano Korridi
Tano Korridi

@Alexandr Sivkov поделитесь?

26 dagen geleden
Alexandr Sivkov
Alexandr Sivkov

@Tano Korridi я для себя давно сделал выводы, тк внимательно следил за информацией непосредственно в 14 году. Но он не понравится обеим сторонам.

26 dagen geleden
Tano Korridi
Tano Korridi

Читайте Hector Reban в твиттере, это все склейка, нарезка и монтаж разных разговоров, разных дат про разные самолеты. Как и с "записями Безлера", короче.

Maand geleden
Erik Visser
Erik Visser

Nou Nederland vergiftig even die idioten

Maand geleden
foopyu nooui
foopyu nooui

Дякую!

Maand geleden
mvn.sar
mvn.sar

Видос для иностранцев

Maand geleden
Vic
Vic

Die sirgay lijkt echt op een fucking kleuter

Maand geleden
Viktor Mir
Viktor Mir

please Russian translation

Maand geleden
Kwarkusmodius
Kwarkusmodius

Ik vond het altijd al raar dat Oekraïne bij de Europese unie kon komen. Ook na dit probleem met Rusland. Ik blijf erbij dat de luchtvaart een grove fout heeft gemaakt door over een oorlogsgebied te vliegen. Ik blijf Oekraïne verdenken van het probleem. Ik denk ook dat het een kat en muis spel is geweest en het alle ergste wat er maar kan gebeuren is dat er dan onschuldige burgers zijn vermoord. Of het nou een ongeluk is geweest of niet, hoop ik dat de onderste steen boven water komt! Heel veel sterkte voor de slachtoffers. Hopelijk krijgen ze gerechtigheid maar in deze wereld kijk ik nergens meer raar van op als het niet gebeurd.

Maand geleden
Yellow Bird
Yellow Bird

260 Rusians dislike this video.

Maand geleden
Маке Азберген
Маке Азберген

Russia nazi

Maand geleden
Frankie Says
Frankie Says

Ik heb zelden zo'n lulverhaal gehoord als dit. Elke keer wordt er wel weer iets bedacht om het 'verhaal' van de BUK raket te ondersteunen terwijl de BBC ter plekke was op de dag van het 'ongeluk' en uit de monden van de dorpsbewoners optekende dat het een straaljager van de Oekrainse luchtmacht was die MH17 uit de lucht schoot. De beelden hiervan zijn alleen nog op Bitchute terug te vinden. 'deleted BBC MH17' De reden waarom Omzigt zoveel gedoe kreeg met zijn getuige daarvan. 1 ding weet ik 100% zeker. De waarheid komt boven tafel en koppen gaan rollen!

Maand geleden
Frankie Says
Frankie Says

@Philip Groenewoude Alle politieke wereldleiders want ze zitten allemaal in deze 'con game'

Maand geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

"De waarheid komt boven tafel en koppen gaan rollen!" De kop van Poetin gaat rollen. Een aangename gedachte.

Maand geleden
Jeffrey Zanoni
Jeffrey Zanoni

Er missen een hele hoop stukjes in deze aflevering. Komt er een vervolg met het gehele plaatje? Ik mis de 2 vliegruigen die in zelfse vluchtroute worden gebracht en 1 zijn transponder uit zet. De lijken die een sterke formaldahyde geur hadden. De autosporen nog voordat her onderzoek en opruimen was begonnen, ondanks het verlaten gebied. En zo waren er nog meer verdachte omstandigheden. Een journalist heeft de beelden uitgelekt waarin dit allemaal aan bod komt

Maand geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

@Jeffrey Zanoni Gelul. Uit welk land komt jouw paspoort?

Maand geleden
Jeffrey Zanoni
Jeffrey Zanoni

​@Philip Groenewoude Dan heb je niet goed opgelet in deze aflevering. De soldaten vertellen hetzelfde verhaal als dat het puin liet zien; een jet heeft het vliegtuig beschoten en waarschijnlijk neergeschoten. Media vertellen er niets over. Ook dat wordt niet onderzocht en niet breed gedragen in de media. Het resultaat blijft hetzelfde, maar het is belangrijk om de volledige waarheid boven tafel te krijgen. Ook het feit dat de onderzoekscommissie tegengewerkt is vraagt om een stevige aanpak om toch het hele verhaal boven water te krijgen. Het riedeltje waar Rusland altijd de schuldige is vind ik wat eenzijdig en kortzichtig.

Maand geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

Ach, verhaaltjes. Wat blijft. Het op 10 km.hoogte vliegende MH17 toestel is neergestort omdat er dichtbij een Russische raket explodeerde die afkomstig was van het op de grond strijdende invasieleger van de Russische Federatie . Alle 298 inzittenden komen om het leven. Hoofddader van deze massamoord is Poetin. Het was zijn oorlog, het was zijn BUKraket.

Maand geleden
Arkady Sladkoff
Arkady Sladkoff

Russia intervenes in the fighting. Russia has political influence over the separatists. Does the one he fucking bear at all? What separatists, what influence? These are Russian troops without identification marks. Management directly from Moscow

Maand geleden
Аня Цыля
Аня Цыля

Сделайте, пожалуйста, субтитры на русском языке

Maand geleden
Peter Van den Berg
Peter Van den Berg

Voor het gemak zeker even vergeten dat de BUK-TELAR op de animatie film van het JIT in werkelijkheid op die foto precies de andere kant op reed? Bij 04:41 van die uitleg zie je dat de dikke dieselwalm rechts, dus uit de achterkant van het voertuig geblazen wordt. Het voertuig rijdt in werkelijkheid dus van rechts naar links door het beeld. Tevens staat het voertuig op de achterste rijbaan wat de baan voor rechts naar links in beeld is. En niet te vergeten zie je de schuine kant van het onderstel van de BUK-TELAR aan de rechter kant, wat inhoud dat het voertuig van rechts naar links in beeld rijdt. Het JIT beweert echter in hun zelfgemaakte animatie dat de BUK-TELAR van links naar rechts heeft gereden en verzint daarbij een complete rit die kennelijk nooit heeft plaats kunnen vinden omdat een BUK-TELAR in werkelijkheid niet kilometers lang achteruit kan rijden op de openbare weg. De chauffeur van een BUK-TELAR heeft geen zicht op wat er zich achter zijn voertuig bevind. Bij achteruit manoeuvreren staat er een collega buiten het voertuig aanwijzingen te geven. Het is dus niet mogelijk om blind kilometers achteruit te hebben gereden. Onze Bellingcat en het JIT hebben tegen het volk aantoonbaar gelogen. Bron: https://www.youtube.com/watch?v=Sf6gJ8NDhYA Bij 04:41 foto BUK-TELAR.

Maand geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

@Peter Van den Berg Geniet er maar lekker van, van deze 'overwinning'.

Maand geleden
Peter Van den Berg
Peter Van den Berg

@Philip Groenewoude Nou niet echt. Jij reageert immers nog steeds. 🤗

Maand geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

@Peter Van den Berg Jouw herhaaldelijk geplaatste MH17 desinformatie, jouw pro-Poetin leugenpraatjes van YouTube verwijderd? Scheelt mij weer tijd en energie.

Maand geleden
Peter Van den Berg
Peter Van den Berg

@Philip Groenewoude Vijf pogingen gedaan om de lijst met bronvermelding van getuigen te plaatsen. Vijf keer verwijderd. Kijk Philip. Dat is nou desinformatie. Desinformatie door Censuur. Foxwild wordt je er van!😡🤮

Maand geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

@Peter Van den Berg schreef: "En wat ook blijft zijn de honderden ooggetuigen die op video verklaart hebben twee gevechtsvliegtuigen te hebben gezien op het moment dat de MH17 naar beneden kwam." Desinformatie!

Maand geleden
W JJ
W JJ

it is sad that people believe everything the mainstream media says conversations have been researched and put together just like image-matrial belingcat

Maand geleden
NotMadAtcha
NotMadAtcha

Kijk dit soort nieuws hebben we op tv nodig!

Maand geleden
Георгий Ананьев
Георгий Ананьев

Грустно все это в правительствах постсоветских стран сидят трусы. Правда к сожалению не только в постсоветских (но в них исключительные)... З.Ы. Трусы, в том смысле, что они боятся признать ошибки.

Maand geleden
odessaRoads
odessaRoads

It is sad that so many innocent people died because someone wants to show his muscles and play in war. How Russians easily give such weapons to another country territory to kill other people that they call brothers. Why this world allows such people live and young kids in plane should die with scary death 😭😭

Maand geleden
Jack Daniel
Jack Daniel

Russia sponsors terrorists

Maand geleden
john te Meerman
john te Meerman

Gaan ze rutte. En Alexander arresteren

Maand geleden
Jujuj
Jujuj

OCTANS(OCTA), IS THE NEW SAFEMOON

Maand geleden
Faar Amsterdam
Faar Amsterdam

Nieuws uur komt altijd met real content, naar waarheid verteld en bovenal altijd een goede research en nice gemonteerd!! Keep up the good work.

Maand geleden
T dehaan
T dehaan

https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=Y7l7oSqvro0&feature=emb_title Ja maar het belangrijkste wordt weggelaten door Nieuwsuur..

29 dagen geleden
Shawn Chickering
Shawn Chickering

Mensen beseffen echt niet hoe deze wereld werkt

Maand geleden
Фрол Медвепут
Фрол Медвепут

Good job, guys! Many thanks from Ukraine!

Maand geleden
Collin Bosch
Collin Bosch

9:39 : blyat betekent geen kanker zooi . Blyat betekent neuken

Maand geleden
Only the truth Nothing but the truth
Only the truth Nothing but the truth

de eigenaar van de vliegtuig zegt niet voor niets dat het een politieke showproces is!!! Waarom accepteer jij dat niet. Ik ben noch Rus of noch Oekraïniër, waarheidsvinding voor de onschuldige slachtoffers in de MH17 is het minste wat we kunnen doen. De CIA en MI6 spelen een heel heel smerig spel op de wereldtoneel. Kijk maar wat ze in Irak, Syrië, Libië enz. gedaan hebben!!! Bij het beëindigen van de koude oorlog beloofde de president van Amerika, Bush senior, dat de Navo niet zou opschuiven naar het oosten!! Nato is wel inmiddels opschoven naar het oosten , waarvoor?? Wie bedreigd wie??? Het westen bedreigd Rusland!! Msm liegt ons altijd voor. We worden al één jaar gegijzeld om corona, ik hoor nergens kritische media!! Ze hebben zich geprostitueerd aan de macht!!!

Maand geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

@Only the truth Nothing but the truth KT!

Maand geleden
Only the truth Nothing but the truth
Only the truth Nothing but the truth

@Philip Groenewoude Ik ben onafankelijk Jij bent een trol van de Nato. Beter gezegd jij hebt jouw geweten aan de kant gezet om de Nato plezieren voor paar centen.

Maand geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

@Only the truth Nothing but the truth Duidelijk. Jij bent een KremlinTroll (KT)!

Maand geleden
Only the truth Nothing but the truth
Only the truth Nothing but the truth

@Philip Groenewoude Ik verdoe mijn tijd met jou, jij hebt ongeacht wat dan ook één doel: Rusland belasteren. Jochie, zonder Rusland sprak jij nu frans, wie versloeg Napoleon? Zonder Rusland sprak jij nu duits, Rusland heeft de aller grootste offers gebracht om Hitler op de knieën te krijgen. Maar dit allemaal ontstijgt jouw niveau!!! Nato heeft heel veeeeeel bloed aan haar handen: Afghanistan, Libië, Irak, Syrië......

Maand geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

@Only the truth Nothing but the truth KremlinTroll!

Maand geleden
NeuronNV
NeuronNV

🤣🤣🤣🤣

Maand geleden

Volgende

K3 - Beter als je danst

3:41

Cause of MH17 crash by Dutch Safety Board

05:09

Cause of MH17 crash by Dutch Safety Board

CGTN America

Weergaven 15 mln.

StukTV op de Vlucht | Politieachtervolging #1

29:20

K3 - Beter als je danst

3:41

TRUE Limits Of Humanity - The Final Border We Will Never Cross

11:41

TRUE Limits Of Humanity - The Final Border We Will Never Cross

Kurzgesagt – In a Nutshell

Weergaven 4,9 mln.

Elon Musk Monologue - SNL

5:36

Elon Musk Monologue - SNL

Saturday Night Live

Weergaven 9 mln.