Wat kwam er nou uit dat notulendebat? | Rondje Binnenhof #15

  • Gepubliceerd op 16 dagen geleden

    NOS

    Looptijd: 16:00

    Wat stond er nou in die notulen en waarom moest daar gisteren tot diep in de nacht over gedebatteerd worden? Herman, Marleen en Xander liepen rond achter de schermen en checkten de stand van zaken bij de aanwezige Kamerleden.
    #rondjebinnenhof #nos #notulen

NOS
NOS

Bedankt voor het kijken! Heb je een verzoekje voor wie we kunnen spreken in Rondje 16? PS Het volgende Rondje zie je dus op vrijdag 14 mei. Tot dan 👋

16 dagen geleden
Lamas
Lamas

Baudet please!!!

13 dagen geleden
Joost Barendse
Joost Barendse

Esther Ouwehand, Laurens Dassen, Renske Leijten

14 dagen geleden
Peter Pan
Peter Pan

@Captain Zork Nou Journalisten horen kritisch te zijn, alle feiten op tafel te spelen en objectief dit af te wegen tegen andere feiten. En niet neutraal verslag te doen.(grappig is, wanneer het een ultra link progressief onderwerp betreft weten ze wel felle conclusies te trekken) Dit zijn dus geen journalisten meer, dit zijn politieke activisten die hun informatie voorziening voordoen als nieuws. Wanneer de feiten blijken dat mensen onrecht zijn aangedaan, met ongelijke gevolgen voor mensenlevens, met dood zelfs als gevolg en dat in eerste instantie er alles werd gedaan om te zorgen dat dit niet wijd en breed bekend werd, is het geen objectieve conclusie om te zeggen "nou dit is wel tegen de grens aan hoor". De objectieve conclusie hoort te zijn "deze mensen zijn verachtelijk en horen rechtelijk vervolgd te worden, ze hebben immers bewijs achter gehouden en de grondwet geschonden, door eerder proberen eigen imago te beschermen nadat het duidelijk wordt wat voor leed ze hebben aangericht, dan het daadwerkelijke leed proberen ongedaan te maken" en niet dat "ze de grens op zochten wat nog kon".

15 dagen geleden
DaFlavourFace
DaFlavourFace

Ben eigenlijk nog wel benieuwd of Silvana naar Rondje Binnenhof kijkt.

15 dagen geleden
Ziggy BB
Ziggy BB

Hahahaha dit is nou is leuk om naar te kijken geen geknip en geplakt lekker jezelf zijn en toch belangrijke onderwerpen bespreken

15 dagen geleden
Robbert Lucassen
Robbert Lucassen

We moeten Kaag een beetje in de gaten houden, die heeft connecties net als Rutte. Voor je het weet gaan ze met z'n tween verder. Een minderheid dus.

3 dagen geleden
B van der V
B van der V

En zo hebben we weer de normale komedie gehad van een parlement dat toestaat dat een kabinet dat moest opstappen vanwege de misdaden die het tegenover het volk heeft begaan, de medische apartheidsstaat kan installeren, zelfs in demissionaire toestand. De criminelen die alleen al door de toeslagenaffaire tienduizenden levens hebben verwoest kunnen dit doen alsof er nooit iets is gebeurd.

6 dagen geleden
Drecon84
Drecon84

Fijn dat er ook een beetje ruimte is voor de inhoud. Hopelijk is er in de toekomst steeds meer ruimte voor items die echt ergens over gaan. Meer diepgang zou fijn zijn.

9 dagen geleden
whateverthefuckwhat
whateverthefuckwhat

het is noTULEN, niet NOtulen.

10 dagen geleden
Jan
Jan

Rondje onecht. Daarom kijk ik naar Huig Plug (Blue Tiger) . Dus wel over Gapperhaus (zijn vrachtschip), Rutte (Leugens op papier) of Sander Dekker (Turnbond). Dit is niet meer dan een "flitsende" staatspropaganda.

10 dagen geleden
Gran Thurismo
Gran Thurismo

Een hittepetit in actie.

10 dagen geleden
eioshen boboi
eioshen boboi

Ik hoop dat rondje binnenhof lang doorgaat! Zo leuk, kijk iedere week weer ernaar uit om rondje binnenhof te kijken. Dit is echt geweldig!

11 dagen geleden
A R T
A R T

Maakt niet uit welke Minister er aangesproken wordt van de Regering over het kindertoeslag debacle, men blijft keihard uit alle macht verdedigen dat dit een aaneenschakeling van foutjes is geweest. Maar wat in feite een doelgerichte actie van de belastingdienst is geweest om deze grote groep mensen (35.000) simpelweg tot crimineel te bestempelen en dit zolang mogelijk tegen beter weten in gestand te houden. Rutte en de hele Ministerraad wisten exact wat er heeft gespeeld en hoe het Kabinet heeft geprobeerd om deze verderfelijke houding van de Staat in de doofpot te stoppen. Niks foutjes , niks niet zo gewild, niks miscommunicatie, niks misgegaan, niks naar eer en geweten gelogen, niks selectief geheugen, niks volgens de wet, niks goede mensen bij de belastingdienst, niks menselijkheid het was gewoon een doelbewuste verachtelijke actie van de Staat tegen zijn burgers. Hier heeft de Staat zijn eigenlijke ware gezicht getoond , namelijk 1 groot ambtelijk orgaan die er zeker niet is voor de Nederlandse burger maar alleen het belang van het Koninkrijk der Nederlanden dient. Let wel dit was niet de eerste keer dat de Belastingdienst zijn boekje te buiten gaat maar wel de eerste keer dat dit zo duidelijk tentoon is gespreid. Het liegen is een algemeen goed geworden en dit maar als normaal gedrag geaccepteert dient te worden. Minister Hoekstra gaf in zijn spreekbeurt precies aan wat het onderliggend probleem is , Minister Hoekstra verkondigde dat hij in dienst van de Kroon staat, net zoals de gehele Regering de Kroon dient en dus niet het belang van de Nederlandse burger voorstaat. Het kan niet duidelijker gesteld worden.

12 dagen geleden
eioshen boboi
eioshen boboi

stelselmatig te ontkennen dat er ook maar iets aan de hand is en alles volkomen rechtmatig verloopt erken je eigenlijk gewoon dat er een complot gaande is. De bewijzen zij

11 dagen geleden
Nanda Bakker
Nanda Bakker

Um onervarenheid van de voorzitter want je moet de plaspauze uitstellen zodat niemand meer interacteerd ?? Dit gaat over ons land onze toekomst dus zo vat de NOS dit op ???

12 dagen geleden
soiung toiue
soiung toiue

Het stomme gelach, de ontblootte tanden, dat geknipper met de ogen: die Mark Rutte heeft alle kenmerken van een psychopaat. Mark Bundy.

11 dagen geleden
Marrije Prins
Marrije Prins

Dit is onderhand een vast onderdeel van mijn Youtube-rondje elke week. Heerlijk!

12 dagen geleden
Jim
Jim

Intelligente mensen, die belangrijke onderwerpen bespreken maar zichzelf en de gespreksstof niet te serieus nemen. Dat brengt mooie fragmenten

12 dagen geleden
Mari Noni
Mari Noni

Wat ís dit voor een toneelstukje? En sinds wanneer vindt de NOS “open debat” een teken van gezondheid? (Zie 5:55 min)

12 dagen geleden
Meneer Harks
Meneer Harks

De laatste referendum over okraine daar snapte geen mens een hol van, waarom geen referendums die kwesties binnen Nederland beamen? Referendum "moeten we opnieuw stemmen".

12 dagen geleden
soiung toiue
soiung toiue

Geweldige aflevering weer! :D

12 dagen geleden
fboening
fboening

hij praat als een homofiel

12 dagen geleden
jan koning
jan koning

Marleen is mokergeil

12 dagen geleden
soiung toiue
soiung toiue

2:32 waarom blijven ze hier zo lang?? Omdat ze ruiken dat ze niet sterk is??Nou Xander ik denk misschien omdat ze ruiken dat ze volop aan t liegen!!!

12 dagen geleden
PASCAT
PASCAT

wat een bad boi.. over de stoep fietsen

13 dagen geleden
B van der V
B van der V

Artsen zijn zeer bezorgd over de experimentele coronavaccins. Iets wat hen vooral zorgen baart, is de zogeheten antilichaamgemedieerde versterking van infectie. In het Engels: antibody-dependent enhancement (ADE). Wat betekent dit precies? Arts Simone Gold van America’s Frontline Doctors legt het in minder dan een minuut uit in een filmpje wat helaas steeds door het foute YouTube wordt gecensureerd. Stel: je haalt je eerste prik en er is niets aan de hand. Je haalt je tweede dosis en er is nog steeds niets aan de hand. Als je vervolgens op natuurlijke wijze besmet raakt met corona, treedt er een cytokinestorm op. In de overdrive Cytokinen zijn eiwitten die de afweerreactie van het immuunsysteem reguleren. Er zijn twee soorten cytokinen: ontstekingsbevorderende en ontstekingsremmende. Een subtiel samenspel van beide zorgt ervoor dat het afweersysteem een infectie de baas wordt. Maar een overmatige productie van ontstekingsbevorderende cytokinen kan juist een veel ernstiger beloop van de infectie veroorzaken. Het immuunsysteem gaat dan als het ware in de overdrive en dat leidt tot heel ernstige klachten. Een cytokinestorm kan onder andere orgaanfalen veroorzaken. In 2012 ging dit ook fout bij de dierproeven!

13 dagen geleden
Ruben Vadeko
Ruben Vadeko

Herman heeft geweldige humor

13 dagen geleden
fred meijer
fred meijer

Super Leuk mensen blijf door gaan met Rondje Binnenhof!!!

13 dagen geleden
HiLL
HiLL

Wat een hufters zijn jullie van de NOS walgelijke mentaliteit.

13 dagen geleden
Noud Ockeloen
Noud Ockeloen

Altijd super grappig en toch leerzaam...!

13 dagen geleden
Fantoom PARadox
Fantoom PARadox

Dat we een complot ondergaan. We zitten er midden in. Ook al geloof je niet in complotten. God is ook een complot. Niemand gelooft daar toch niet echt in ? Door het stelselmatig te ontkennen dat er ook maar iets aan de hand is en alles volkomen rechtmatig verloopt erken je eigenlijk gewoon dat er een complot gaande is. De bewijzen zijn overduidelijk. Gezond verstand bestaat niet. Dat is een sprookje. Alles gaat fout wat er maar fout kan gaan. Op alle gebieden gaat het helemaal mis. De overheid wil geen controle meer en laat alles aan z'n lot over.

13 dagen geleden
Michael Idderus
Michael Idderus

Het stomme gelach, de ontblootte tanden, dat geknipper met de ogen: die Mark Rutte heeft alle kenmerken van een psychopaat. Mark Bundy.

13 dagen geleden
Dirk Scholten
Dirk Scholten

De meeste Nederlanders schijnen dit geen probleem te vinden dat de democratie gekaapt is puur omdat zij op deze partijen hebben gestemt. Dit betekend het einde van ons mooie land als wij Nederlanders niet snel hier een einde aan maken. Zo simpel is het! Wij kunnen zo'n mooi land zijn! NOS doet ook weer lekker zijn best op er 1 grote grap van te maken, triest.

13 dagen geleden
Antoon
Antoon

Wat een stelletje linkse bedzeikers zijn dit,op en top nos.

13 dagen geleden
frutt56
frutt56

dit is zelfs voor NOS begrippen een zwakke film. Chappeau. Totale verspilling van grondstoffen en geld.

13 dagen geleden
Roelof Jan Boer
Roelof Jan Boer

Beste NOS, Dit is echt goed! Die andere programma's bij de NPO zijn zo gespannen! Je hoort het verhaal wat ze willen vertellen, de geinterviewde mensen worden door Jinek en eerder Mathijs van Nieuwkerk behoorlijk aan de tand gevoeld. Je laat hiermee de menselijke kant achter de politiek zien, het persoon achter de personage (de rol)... Prachtig!

13 dagen geleden
Ricardo Penders
Ricardo Penders

Hier zie je dus maar weer dat deze zogenaamde "journalisten" helemaal geen journalisten zijn maar trekpoppen die bestuurd worden door een hogere macht en ze hebben het zelf niet eens in de gaten dat het er zo duidelijk vanaf spat. Goed gedaan mensen van de NOS want zo kunnen we heel duidelijk zien waar jullie nou echt voor staan en wat jullie nou echt voorstellen en dan vinden jullie het gek dat de mensen bijna geen tv meer kijken en daardoor jullie kijkcijfers achteruit gaan, dat komt omdat wij nu weten dat jullie allemaal niks voorstellen en dat jullie allemaal napraten wat anderen zeggen en dat willen de mensen niet meer om in zo'n echo kamer te zitten, wij willen het echte nieuws en zien dat er ruim de tijd word genomen met belangrijke mensen om die nou eens goed aan de tand te voelen en het duidelijk word voor iedereen wat er uit die gesprekken komt. Het lijkt erop dat ze bij de mainstream media dit concept niet begrijpen of willen begrijpen omdat er gewoonweg niet genoeg tijd word besteed aan de echte belangrijke dingen die er spelen. Dat laatste is eigenlijk een tip voor jullie hoe het beter kan, doe ermee wat jullie willen mij maakt het niet uit want ik heb helemaal geen tv meer thuis dus ik kijk toch al niet meer. Ik wil het hierbij laten. De groeten, Ricardo Penders

13 dagen geleden
tothepast
tothepast

Wat een gare show. Jullie zijn toch een nieuwszender?

13 dagen geleden
Abdul Dodor
Abdul Dodor

2:32 waarom blijven ze hier zo lang?? Omdat ze ruiken dat ze niet sterk is??Nou Xander ik denk misschien omdat ze ruiken dat ze volop aan t liegen!!!

13 dagen geleden
Henk Fräser
Henk Fräser

Ooit was hij Herman de Schermman..

14 dagen geleden
a80airbus
a80airbus

11:10 Fijn dat dit eindelijk eens hardop word gezegd

14 dagen geleden
J vdB
J vdB

N = Nieuws O = Onder S = Staatstoezicht

14 dagen geleden
TheKingtijger
TheKingtijger

Dat liedje van Acda en de Munnik weet je wel! Ga zo door jongens!

14 dagen geleden
OttomanEmpire
OttomanEmpire

6:37

14 dagen geleden
Martin Melissen
Martin Melissen

Heerlijke update weer. Jullie maken politiek echt leuk om maar te kijken. Vraagje. Zit er verschil in de functie van Marleen en Sander? Ik hoop dat er nog veel updates mogen volgen.

14 dagen geleden
Jcky van Rooijen
Jcky van Rooijen

Wanneer mevrouw Simmons altijd pretendeert niemand uit te sluiten en nu nogmaals duidelijk maakt revhtsstemmers uit te sluiten. Een kabinet met links en rechtse partijen is alsnog het beste, laat ze maar eens met elkaar om de tafel gaan!

14 dagen geleden
Thijs Boschman
Thijs Boschman

Huh Kaag (D66) wilde kamerleden toch kaderen? Jongens dat is toch gewoon zo fout als het maar kan. In dit item zeggen jullie dat D66 het beter gedaan heeft, nou dus NIET gezien de rol van Koolmees en Kaag.

14 dagen geleden
Franky Bourbon
Franky Bourbon

Twee weken wachten.... lekker dan 😉🤔....maar het was wederom een leuke uitzending ennehh... Fijne vakantie Xander ☀️

14 dagen geleden
Jan Roderik
Jan Roderik

Waarom doet men steeds het mondkapje af?

14 dagen geleden
Holy Butt
Holy Butt

Weg gone loesoe 😂

14 dagen geleden
B van der V
B van der V

Openbrief aan de media. Zie op YouTube Cafe Weltschmerz. Je ogen worden geopend. Alleen voor de echt wakkere. Eerst kijken dan pas oordelen. Maar daar hebben sommige blijkbaar moeite mee.

14 dagen geleden
Yo Yo
Yo Yo

Leuk programma dit, 🔝. Stem SGP mensen, die gaan recht door zee 🌊❗

14 dagen geleden
damienlabenz
damienlabenz

NOS: hoe gaan we dit recht praten voor de cabal? Relativeren? Laten we in ieder geval niks zeggen over intimideren van kamerleden die keihard tegengewerkt worden en doen alsof we stelletjes van groep 8 geworden zijn.

14 dagen geleden
S. H
S. H

Dat hele debat is een grote grap, dit kun je toch allemaal niet serieus nemen. Laat staan als ze aan het debatteren zijn en iedereen zit op z'n smartphone te gapen echt triest en kansloos.

14 dagen geleden
Mark van Velzen
Mark van Velzen

Daadwerkelijk kijkbaar programma. De banter werkt en voelt als luchtig sparren over politiek met vrienden. Ik kijk vrijwel niets politiek-gerelateerd maar ik ben geabonneerd op NOS voor meer van dit.

14 dagen geleden
Esther Leeninga
Esther Leeninga

Volt!

14 dagen geleden
Ferius
Ferius

6:37

14 dagen geleden
nova estrella
nova estrella

Ach ja, het moet vooral leuk en gezellig blijven toch? Vinden de tienduizenden mensen die door dit kabinet zijn gemangeld vast ook. Het gremium is opgestapt met de intentie om straks gewoon weer deel uit te maken van hetzelfde machtsblok. Een hoop gelul en poppenkast, maar die gastjes weten donders goed hoe het werkt. Over een paar maanden is het kutvolkje alles weer vergeten want vooral bezig met hedonistische en platvloerse vervulling van hun behoeften. Het moet vooral gezellig blijven toch?

14 dagen geleden
rvs1
rvs1

Wat een leuke manier om het over politieke onderwerpen te hebben. Had ik niet verwacht van een gevestigd media bedrijf, zeer gewaardeerd!

14 dagen geleden
The future starts with Boris Brejcha
The future starts with Boris Brejcha

weer totaal onnodig veel geld gekost dit zinloze debat, er staat HELEMAAL NIETS nieuws in wat we nog niet wisten!!! gsus wat een gejank om NIKS.

15 dagen geleden
SL TM
SL TM

Wat een Popie Jopie niveau

15 dagen geleden
Kistan SELECTA
Kistan SELECTA

nou NOS, dat patriarchaat toontje tegen Marleen , ook te veel "witte"mensen ..buah ! Mag niet meer hoor .. vooral als jullie (Nep moraal ridders ) de WOKE cult zo hoog in jullie agenda hebben staan. Je mag niet van 2 tarten eten.

15 dagen geleden
Willard Quist
Willard Quist

Ik vind Xander echt lijken op Elon Musk hahaha

15 dagen geleden
Jethro van der Marel
Jethro van der Marel

Staan jullie daar te doen? Stelletje kinderen!!!

15 dagen geleden
Niels v.D
Niels v.D

Fantastisch dit iedere keer!!😂🤣

15 dagen geleden
Nick Baker
Nick Baker

wat een theater

15 dagen geleden
Xiomara Quauro
Xiomara Quauro

LOVE is ENAUGH for the living ha ha ha HEAL the WORLD make it better place for you and for me

15 dagen geleden
Pjotr Simon
Pjotr Simon

Moet je kijken hoeveel ze moeten knippen om deze presentatoren interessant te laten lijken. En ik heb nog steeds het gevoel dat ik naar het Jeugdjournaal zit te kijken...

15 dagen geleden
René van Splunder
René van Splunder

Ze hebben Herman weer even ergens tussen weten duwen om wat centen te verdienen, met zijn doodsaaie stem/ houding. Kruiwagens alom...

15 dagen geleden
Flying Dutchman 17
Flying Dutchman 17

🤔 Schapen TV

15 dagen geleden
Alex Crouwers
Alex Crouwers

Ik ben eenzaam

15 dagen geleden
KAPITEIN POEPBROOD
KAPITEIN POEPBROOD

ZWARE CORRUPTIE DOOR HET KABINET WAARIN BEWUST DUIZENDEN LEVENS VERWOEST WERDEN MAAR EEN MOTIE VAN WANTROUWEN KRIJGT GEEN MEERDERHEID? HOOP IS ZOEK!

15 dagen geleden
KAPITEIN POEPBROOD
KAPITEIN POEPBROOD

huisuitzettingen van duizenden gezinnen gingen door nadat er bekend was dat het onrechtmatig was, en nou komtie he de reden : precedentwerking ! lekker mondje dicht omdat er anders anderen gedupeerden naar voren konden komen, en meneer omtzigt die dit uitpluizen wou moest '' GESENSIBILISEERD '' worden , citaten van eigen fractieleden, maargoed deze criminelen mogen lekker door alsof er niks gebeurd is

15 dagen geleden
Olivier Lingbeek
Olivier Lingbeek

Marleen zat er vrolijk bij toen Baudet werd geroasted door Martijn Koning.

15 dagen geleden
R.M.A
R.M.A

Wat een mooie blouse heeft ze aan! Staat haar heel mooi

15 dagen geleden
TCELL24
TCELL24

Hoezo op de grens? Ze zijn er ver overheen gegaan. Stelletje corrupte landverraders.

15 dagen geleden
Henk B
Henk B

Heb het hele debat gevolgd ( via RTL 7 ) en wat Sander ons hier al voorzichtig mededeelde, is het feit dat we het de komende vier jaar waarschijnlijk weer met een liegende, bedriegende en aan geheugenverlies lijdende Minister-President ( Rutte/ ak Pinokkio ) moeten doen, met in zijn kielzog een stel meepratende en meedenkende hielenlikkers. Vond het debat bij tijd en wijle ook gewoon lachwekkend, omdat sommige demissionaire minister geen duidelijk antwoord gaven op vragen die gesteld werden en niets anders dan hun voor ingestudeerde verhaaltje oprakelde.

15 dagen geleden
Mark Jansen
Mark Jansen

Rake observatie: "Spelen wij daarin niet ook een rol?". Wellicht volgende keer prime-time politici afkraken die sneller reageren dan er redelijkerwijs gelezen kan zijn?

15 dagen geleden
DaFlavourFace
DaFlavourFace

Rondje binnenhof, oprecht een leuk programma dit. beter stoppen jullie nog lang niet!

15 dagen geleden
a cute gingerbread man
a cute gingerbread man

Als ik de comments lees is deze serie een regelrechte hit, dus lekker bezig NOS! Ik ben het met de reacties eens, ga zo door, en maak het vooral niet te "professioneel". Ik houd van die informele, speelse sfeer.

15 dagen geleden
Jeannet de Groot
Jeannet de Groot

Mondkapjes.....op...af.....oh jongens toch.....😫......wat een poppenkast. Wel goed dat jullie dit soort filmpjes maken want dit is belangrijk voor later dat we allemaal de grote leugen kunnen zien.

15 dagen geleden
Motormuis004
Motormuis004

Kaag kwam er beter uit??? Zij stelde juist voor om acties te ondernemen tegen kritische kamerleden tijdens dat overleg...

15 dagen geleden
Joe Felony
Joe Felony

De politiek is één grote grap. Er wordt constant gelogen en ze komen er steeds mee weg ook nog. Wat is het hele punt van die debatten dan? Wat een poppenkast.

15 dagen geleden
B. Esselink
B. Esselink

bizar onze regering ..beschamend

15 dagen geleden
moart87
moart87

Leuke toon dit item, en toch informatief 🤗

15 dagen geleden
Milan Haidari
Milan Haidari

Die azkhan is zo dom als een koe ?? Wilt hij dat Wilders en Baudet aan de macht komen ?

15 dagen geleden
Dany De
Dany De

Een beetje over de scheef gegaan 🙄 nou erg over de scheef gegaan zou ik zeggen

15 dagen geleden
Tristan
Tristan

Ik ook wèl, gister..

15 dagen geleden
Minke van der Heide
Minke van der Heide

Dit is echt zooo leuk!! Wat een toppers deze mensen!

15 dagen geleden
Henk Jansen
Henk Jansen

Goede terugblik van Xander ook dat de media ook wel wat hijgerig is met de vraag naar reacties, dus geen inhoud maar vooral snel reageren.

15 dagen geleden
John Bruyn
John Bruyn

Wat is nou sensibiliseren? Is dat eigenlijk wel Nederlands? Wordt je onder curatele gesteld.

15 dagen geleden
dirk doys
dirk doys

Een beetje leuk doen met een chicky die net uut haar pubertijd is, hahaha, wat geweldig stelletje staatsslaven.

15 dagen geleden
dirk doys
dirk doys

Jullie moeten eens aandacht besteden aan de conectie van BILDERBERG EN W.E.F., U WEET WEL DIE VRIENDENCLUB VAN DE ZELFGEKROONDE NEPKONING, MET DE CORRUPTE NL POLITIEK. IK HOORDE JULLIE OOK NIET TOEN HET REFERENDUM WERD AFGESCHAFD DOOR DAT ZWEEDSE ROTWIJF. ALS JULLIE ECHTE JOURNALISTEN WAREN, DAN HADDEN JULLIE OP DE BARICADE GESTAAN. NOS, FAKE NEWS.

15 dagen geleden
dirk doys
dirk doys

WAAROM WAREN JULLUE NIET KRITISCH OVER DE VERKIEZINGEN, MET EEN KWART VAN DE STEMMEN PER POST EN DOMINION STEMMACHINES VOOR DE TELLING. ZIJN JULLIE JOURNALISTEN OF ACTEURS. Ook voor een corrupte pers volgen straffen bij Neurenberg2.0. Besef je dat!

15 dagen geleden
dirk doys
dirk doys

De aangepaste Notulen? Hoeveel werk is het om de notulen te kopiëren en aan de kamer te geven, 2 uurtjes? DIT IS WEER DE BEKENDE FRAUDE VAN DAT ZOOTJE.

15 dagen geleden
Ward b
Ward b

Beetje passief agressief met het opnoemen van plassen🙃

15 dagen geleden
lexenneeltje
lexenneeltje

Waarom wordt er telkens zo selectief gequote uit de uitspraken van Kaag?

15 dagen geleden
Marcel Calker
Marcel Calker

Ik krijg een spuit tegen mijn wil, de slag is misschien verloren maar de oorlog nog niet!!!

15 dagen geleden
shaista shamsi
shaista shamsi

Jullie zijn super leuk!!!

15 dagen geleden
lollipupke
lollipupke

Rond kijkend bij de nos, dan denk ik? Eenzijdig, niet neutraal, het benoemen van criminelen? Of slachtoffers? Dit is je eigen nest/ nederland bevuilen. Ik dacht goede journalistiek bekijk benoemd beider zijden. Lijk wel communisme verstopt achter...want wie niet eens is,of vragen stelt die men niet wil horen? Is stilte, en men wordt meteen in vakje? Rascisme, discriminatie, rechts? Ik denk in 2021 meer en meer mensen verder gaan kijken als hun neus lang is. Als men zo doorgaat,is de vraag of de nos over tig jaren nog er is?

15 dagen geleden
Voetbalnoortje
Voetbalnoortje

Hoe moet ik nu m’n mening vormen dan zonder rondje binnenhof volgende week

15 dagen geleden
Chantal van den Berge
Chantal van den Berge

Allememaggies Adriaan, wát een zure reacties lees ik hier (ook veel enthousiaste, gelukkig). Als je 't niet leuk vindt... kijk dan niet! "Jullie moeten aan de schandpaal", wow man... Gewoon doorgaan hiermee, een stukje luchtigheid MAG gewoon, ook in politiek pittige tijden of als er ernstige zaken als Toeslagenaffaires spelen. Zaken scheiden, mensen... vorm, inhoud. Je mag best geïrriteerd zijn over dit kabinet en haar beleid, maar dit is gewoon een leuk format -en staat daarmee gewoon los van wat je van de regering vindt (lijkt mij)

15 dagen geleden
Ba Ch
Ba Ch

Ik ga een stuk over dit programma schrijven. Jullie moeten aan de schandpaal.

15 dagen geleden
Ba Ch
Ba Ch

Ik wil mijn belastinggeld terug wat voor deze troep betaalt is, om deze drie kleuters te laten rondwaggelen.

15 dagen geleden
Ba Ch
Ba Ch

Dit is wat je "dumbing down" noemt.

15 dagen geleden
Ba Ch
Ba Ch

Wat een schandelijk programma is dit. De NOS lijkt nu zelf ook te beseffen dat ze niks meer of minder zijn dan staatspropaganda, en hebben er voor gekozen om dan ook maar de schijn van journalistiek op te geven.

15 dagen geleden
Martijn Keet
Martijn Keet

Ik wil meer Herman op YouTube. Gewoon over iets, maakt niet uit wat

15 dagen geleden
Sea_Imperium
Sea_Imperium

Chaos deze aflevering, maar dat was het debat ook. 🤯

15 dagen geleden

Volgende

AZIS - TOCHNO V TRI (OFFICIAL VIDEO 2021)

3:38

#RondeTreasures: De Ronde 103 - Behind The Scenes

1:16:56

AZIS - TOCHNO V TRI (OFFICIAL VIDEO 2021)

3:38

Katy Perry - Electric

3:22

Katy Perry - Electric

KatyPerryVEVO

Weergaven 6 mln.

AZIS - TOCHNO V TRI (OFFICIAL VIDEO 2021)

3:38