Johan over WK in Qatar: 'Oranje zal je nu niet op barricaden zien' | VERONICA INSIDE

 • Gepubliceerd op Maand geleden

  Veronica Inside

  Looptijd: 14:59

  Johan doet een oproep aan de spelers van Oranje om het WK in Qatar te boycotten na het nieuws dat 6500 arbeidsmigranten zijn overleden bij de bouw van de stadions.
  Bekijk alle hoogtepunten van Veronica Inside op veronicainside.nl/​​​ of in de Veronica Inside app!
  Download de Veronica Inside app via:
  App Store: bit.do/eNeG6​​​
  Google Play Store: bit.do/eNeGC

Employaal
Employaal

Niet zo zeiken. ORANJE NAAR QUATAR! 🥳👍

2 dagen geleden
Tom N
Tom N

Nederland blijft sowieso wel weg als ze zo blijven spelen.

6 dagen geleden
1104 Productions
1104 Productions

Hypocrisie ten top vd snor

6 dagen geleden
Joris Verschueren
Joris Verschueren

Ik ben het zelden eens met Johan. Maar Hallelujah.  Je gaat toch niet een spelletje spelen op een slagveld ...? ...hoop dat iemand het lef heeft de velden te bekliederen met rood.  Als het kaartje niet te retouren is...; collectief liedessabbotage.  Wat kun je doen voor de families van die arbeiders? Welke uitingen hebben een mooie betekenis, brengen iets goeds over en wijzen op, HANDELEN op de overtreden grensstreep, voor het grote internationale publiek? Ieder boerengat, dorpje, wijk en stad had talloze voetbalvelden kunnen hebben. Maar nee. We moeten a la colleseum zo nodig naar dure popiejopies kijken die in slachtvelden ons een nieuw normaal verkopen. Nee dank.

7 dagen geleden
Joris Verschueren
Joris Verschueren

Even ter inventarisatie:  Toen in Amerika de twee torens omver gingen... er 3000 doden vielen .... Toen stond de wereld zowat stil. Politieke chaos, samenkomen van naties, sancties en totale destabilisatie van het veroordeelde gebied wat "toch al mensenrechten deed schenden". Oorlog, letterlijk, want elk leven moet voor gevochten worden. Wat is er wel niet over voor dat "potje voetbal" in Qatar? (waarachter een lawine aan meurend geld, criminaliteit, gokwereld(verslavingen) en blijkbaar 6500 levens )... Joh, niks aan het handje toch? Ich heb't nee gewete jonge Ouders die hun kinderen nooit meer zien. Kinderen die hun ouders nooit meer zien. In het werk terecht komen vanwege armoede en totaal misbruikt worden tot de dood.  -- "Stel je voor je zegt als Nederland nou af.... nou ...dan gaat een ander land. Denk je dat die mensen daar wakker van liggen? Nee moet je nie' doen joh". 0:13 Echt, onbegrijpelijk. Waar is de integeriteit? Het respect? Het basisfatsoen in erkenning van waarde van het leven van de mede-mens? Niets doen is ook een keuze. Mee doen.

7 dagen geleden
Fernando van Heest
Fernando van Heest

Van hannegem heeft zelf in 78 niet meegedaan omdat hij het niet eens was met iets over de verdeling van de sponser inkomste.

8 dagen geleden
Han Schouwman
Han Schouwman

Derksen heeft een verwrongen gevoel van rechtvaardigheid.

9 dagen geleden
Julie Bell
Julie Bell

Juist Johan !! Johan Cruijff ging ook niet naar Argentinië !!!

10 dagen geleden
racenemo
racenemo

Johan moet in het torentje Rutte meteen weg

12 dagen geleden
Indian Summer
Indian Summer

Neem eigenaarschap Veronica, ga dan op de bres staan met je vrije zender. Organiseer een boycot van de KNVB en gebruik dit programma om de spelers van oranje een petitie te laten ondertekenen of ze moreel voor of tegen zijn.

14 dagen geleden
Kiki Kiki
Kiki Kiki

Als ze naar Rusland zouden gaan waarom dan ook niet naar Qatar??

15 dagen geleden
Fifageak
Fifageak

En Risky van Finland die ook niet naar Qatar ging omdat jij t er niet mee eens was voor een oefenpot

16 dagen geleden
Jonathon Daniels
Jonathon Daniels

The tasteful swedish curiously pray because mimosa symptomatically continue afore a obtainable sofa. cluttered, thoughtful syria

17 dagen geleden
anoniem W.
anoniem W.

niet gaan is beste optie: Denk dat als Nederland zegt we gaan niet we een duidelijk statement geven dat dit haaks staat op al onze normen en waarden. Veel andere landen zullen onder druk worden gezet hierdoor en dat waarschijnlijk ook doen (vooral waar binnenkort verkiezingen zijn). We geven ook een duidelijke boodschap aan andere (arme/mensen recht schendende) landen die in het toekomst een wk gaan organiseren. Zij weten dat als ze zoiets flikken dat dit niet getolereerd wordt en landen massaal gaan afzeggen, waardoor dit ook een preventie kan zijn. Snap wel dat veel mensen een wk met nl zouden willen hebben (ik immers ook). Is namelijk al een tijdje geleden nl in een wk en na afzegging EK door corona willen we wk weer gezellig met vrienden (evt. in de pub) kijken. toch wel iets waar veel mensen terecht naar verlangen. Nog niet gesproken over de voetballers die graag een wk wouden spelen (ookal lijkt dit wk me niet bepaald goed voor reputatie). Wat in quatar gebeurd is alleen zo extreem buiten de maat dat het niet meer goed te praten is om te gaan. Niet doen vindt ik dus

18 dagen geleden
Peter the fox
Peter the fox

Gewoon niet gaan voetballen in Quatar anders allemaal niet kijken. Ik hoop dat Nederland niet door gaat, het zijn een stelletje egotrippers die voetballers. Als ze zo een grote mond hebben voor het racisme hier waar het niet echt bestaat dan moet je zeker een grote mond tegen landen hebben waar slavernij nog bestaat.

20 dagen geleden
Ma Chiavelli
Ma Chiavelli

Veronica Inside moet dan ook geen programma's maken tijdens het WK, of het moet dan ergens anders over gaan. Laten we afspreken: het Nederlands elftal gaat niet naar Qatar en er komt geen wedstrijd of programma op tv over dat WK.

20 dagen geleden
Bert N
Bert N

Politiek en sport moeten voor altijd gescheiden blijven. Mensenrechten of niet. Poltiek heeft bij de sport niets te zoeken.

21 dag geleden
Ilias Hornung
Ilias Hornung

Stellethe hypocrieten allemaal. Toen het songfestival werd gehouden in de racistische apartheidsstaat Israël was het oorverdovend stil. Volgens het internationale recht een ordinaire illegale bezetting , waar de mensenrechten aan de lopende band worden geschonden en waar aan de lopende band internationale rechten worden geschonden en dat al 70 jaar. Dat had niet door moeten gaan en het wk in Qatar ook niet. Maar alles draait om geld en als je wilt weten wie de macht heeft , moet je kijken op wie je geen kritiek mag uiten.

22 dagen geleden
Kiki Kiki
Kiki Kiki

Het is gewoon allemaal BS.

15 dagen geleden
Live the moment like it's your last
Live the moment like it's your last

De gehele wereld vergeet hoe dubai is gebouwd I en WK zuid afrika , ook vergeten......

23 dagen geleden
Yassin Zao
Yassin Zao

arbeidsmigranten ...ik zou zeggen vraag de Polen ...wat ze hier allemaal mee hebben gemaakt .... en dan zegt Nederland is wereld nieuws ... wat een lachwekkende opmerking ...als Nederland niet mee doet ...niemand zal om jullie huilen ...vandaag nog een hele heisa over pedofilie in de top van nederland (parlement en al ) en Johan de idioot doet zich de moraalridder voor met een geroeste zwaard ...pfffff conclusie hou Politiek gescheiden van Sport aub ...Nederland heeft bloed aan haar handen al eeuwenlang !!!!

23 dagen geleden
Yassin Zao
Yassin Zao

De hetze tegen Qatar ...de haat dat een WK naar een Arabische land gaat ...nee nee ...het WK mag alleen naar EUROPA en eventueel naar Amerika ....schandalig !!! het gaat hier puur om de inkomsten en de Europeanen willen die inkomsten voor zichzelf houden !!! Johan jij bent serieus een belachelijk persoon .... je weet vrij weinig hoe de wereld in elkaar steekt !!!

23 dagen geleden
Yassin Zao
Yassin Zao

Tellen jullie ook de Doden uit Afghanistan, Irak , Jemen , Mali ...de oorlogen waar Nederland altijd als een brave hondje mee heeft gedaan met de Amerikanen ...andere mensen bekritiseren terwijl het westen de wereld naar de afgrond heeft gebracht !!! pffff stelletje populisten

23 dagen geleden
Tuco Ramirez
Tuco Ramirez

Het wk 2026 wordt oa in de vs gehouden. De vs heeft zich in het midden oosten schuldig gemaakt aan de moord op een miljoen mensen. Ook boycotten dan!

24 dagen geleden
yanninho9
yanninho9

Nu is er echt een probleem, maar racisme was niet echt een probleem? Wat een debiel die Johan

24 dagen geleden
Sieds Sibbe
Sieds Sibbe

Het gaat om miljoenen ook wat betreft om het excuus voor de Nederlandse slavernij.

24 dagen geleden
BlackRainbows1123
BlackRainbows1123

Als Nederland wegblijft, legt dat misschien ook druk op andere vrije landen om niet te gaan. Want een land als het VK kan vervolgens denken, als de situatie zó erg is dat NL wegblijft, hoe kunnen wij het dan in onze kop halen om wel te gaan? Ik hoop echt dat we een trend kunnen inzetten. Want het gaat niet alleen om het komend WK voetbal. De Olympische Spelen zijn vaak net zo erg. We moeten gewoon kappen met het negeren van de onzin die keer op keer gebeurt naar aanloop van dit soort evenementen in onvrije landen.

25 dagen geleden
Kiki Kiki
Kiki Kiki

Het VK heeft echt schijt aan NL hoor

15 dagen geleden
Bean S
Bean S

Wijnaldum moet zich kapot schamen vanwege zijn reactie op de persconferentie. Mag ik niet voor mijzelf opkomen is hier niet de escentie. Je mag nu voor een ander opkomen. En dan geef je ineens niet thuis. Ronduit walgelijk!!! En dan zo'n domme de boer die er naast dom zit te grijnzen. Nog erger!!! Je gaat dansen op het graf van 6600 arme mensen die omdat jij een balletje wil trappen onder de meest gruwelijke omstandigheden gestorven zijn. Je moet je kapot schamen wijnaldum. Echt kapot schamen man.

25 dagen geleden
Donder
Donder

Geen fan van Johan, maar 100% met hem eens in dit geval.

25 dagen geleden
Pevaso -
Pevaso -

Ik ga er niet heen in 2022

26 dagen geleden
ORNULU
ORNULU

bro zegt valentijn nou echt dat 6500 helemaal niet zo erg is???!?! das een genocide gek

26 dagen geleden
Irfan
Irfan

En nou de proef der hypocrisie : wie van jullie gaat niet kijken naar het WK? En Veronika Inside gaat neem ik aan niets uitzenden tijdens het wk?

28 dagen geleden
BreadPitt
BreadPitt

Johan toch. De OS van 36 waren nog voor Hitler aan Duitsland toegewezen. Daarbij doet IEDER land dit om zichzelf te promoten. Maar als Owens met goud-beladen thuiskomt mag hij niet naar het witte huis, want zwart. En dat terwijl Owens vertelde dat Hitler hem feliciteerde en als gewoon mens behandelde.......

28 dagen geleden
SoYou Know
SoYou Know

Boycotten die onzin. Daarbij kunnen we toch niet deze spelers blootstellen aan zoveel Covid gevaar

28 dagen geleden
Souf bek
Souf bek

Hypocriet china Israël daar praat je niet over je

28 dagen geleden
Yabdi Football Challenges
Yabdi Football Challenges

Als je dit gaat kijken ben je echt heel laag, heb vorig jaar al besloten dat ik geen minuut van dat WK ga zien

29 dagen geleden
BiffChunksteak
BiffChunksteak

Hij zeker niet. Hij is van de lounge, de clubzetel, de whisky, de sigaar en het vetbetaalde papegaaien. Niet van de barricade. Of het moest om zijn eigen broodwinning gaan. Hij heeft meer zn klep opengetrokken om bij Veronica te kunnen blijven graaien dan voor BLM en Qatar samen.

29 dagen geleden
Anonymous 29
Anonymous 29

Enorm veel waardering voor Johan Derksen hier!

29 dagen geleden
sjaak bloempot
sjaak bloempot

Dus Wijnaldum wil zeggen dat de beste actie die je kunt ondernemen bij racisme vanuit het stadion is om van het veld te lopen? Maar bij moderne slavernij doordrenkt van racisme waar een stadion letterlijk op gebouwd is, is het de beste keus om daar te spelen om het bespreekbaar te maken? Wat meet deze voetballer (die altijd heel hoog in mijn waardering stond) hier ongelooflijk met twee maten. Ongelooflijk, ik heb hier echt geen woorden voor.

Maand geleden
Siem Vos
Siem Vos

Als het Nederlands elftal gaat ga ik niet eens kijken. Met een gezond verstand wil je niet eens in dat pleuris land komen

Maand geleden
Disclaimer
Disclaimer

bedeen.

Maand geleden
Wilhelm
Wilhelm

Ik zou zeggen als mensen de blm zo steunen, en met de bloed besmeurde grasmat zichzelf stilhouden is het vrij duidelijk,

Maand geleden
danny van der velden
danny van der velden

er zijn geen 6500 arbeidsmigranten gestorven in de stadionbouw. Die 6500 is het totale aantal gestorven gastarbeiders in 10 jaar in Qatar. p,s hoeveel doden zijn er al in Syrie gevallen omdat daar een gaspijpleiding vanuit Qatar naar Europa moet komen p.s de Koninklijke families van Nederland en Qatar zijn dik bevriend

Maand geleden
Jannes van der Velde
Jannes van der Velde

Voetballers hebben de mond vol tegen racisme , op de Nederlandse velden . Dus nu gaan jullie de WK maar boycotten. Doe je dat niet ben je geen knip voor de neus waard.

Maand geleden
Jannes van der Velde
Jannes van der Velde

Hoop dat Nederland alles verliest , en dan snel naar huis. Ik vind dat je daar niet moet gaan voetballen.

Maand geleden
Michaël Wisse
Michaël Wisse

Het gaat wel gebeuren

Maand geleden
Michaël Wisse
Michaël Wisse

De presentator ziet er wel heel moe uit

Maand geleden
Michaël Wisse
Michaël Wisse

Reneetje je lijkt wel prins bril lekker centje verdienen toch. Ik doe nooit gekke dingen zeg je dan maar opkomen voor de mensen die misbruikt en doodgewerkt zijn heb je daar geen problemen mee ?

Maand geleden
Michaël Wisse
Michaël Wisse

Boycotten dat kutland reneetje

Maand geleden
Michaël Wisse
Michaël Wisse

Johan heeft groot gelijk. Boycotten dat kutland dat de moderne slavernij promoot. Nederland boycot de spelen !

Maand geleden
Rene Harkamp
Rene Harkamp

GELIJK HEB JE JOHAN

Maand geleden
ilyjax
ilyjax

Bedeen

Maand geleden
Mark Overwater
Mark Overwater

Wanneer maken de Liverpool-spelers een statement? Ik blijf erop wachten. Zij waren er tenslotte als de kippen bij om VI te blokkeren...

Maand geleden
sdik c
sdik c

Johan BLM gaat niet alleen over 1 mensen leven (George Floyd), black lives matter gaat over de honderdduizende of wel miljoenen donkere mensen die sinds vroeger al als minder werden gezien. Nederland heeft hier een hele grote rol in gespeeld met de WIC. Ik snap niet hoe je zo ontwetend kan zijn. Verder is het ook logisch als we de Wk boycotten en spelers daar ook voor op staan. Niet alleen de donkere spelers die de BLM supporte destijds maar iedereen. 1 team 1 taak

Maand geleden
sdik c
sdik c

@Dead Leaves ik ben trouwens marokaans, en ik ben zowel trots op me Nederlandse achtergrond als op mijn Marokaanse.

Maand geleden
sdik c
sdik c

@Dead Leaves ik begrijp je ook heel goed, een grapje kan wel maar een grap hoord grappig te zijn, wanneer een grap beledigend wordt dan kan je er bijna van uit gaan dat het geen grap meer is. Tradities veranderen eenmaal met de jaren door, vind ik dat sinterklaas en zwartepiet moet verdwijnen... nee want toen ik klein was had ik het ook heel leuk gevonde en keek ik er naar uit om sinterklaas op school te vieren. Maar sinterklaas en zwartepiet heeft eenmaal een racistische verleden en zoiets hoort niet bij een kinderfeest, kinderen zullen het ook vast niet erg vinden als zwartepiet niet zwart is maar geel, groen of paars is. Het gaat niet om de kleur het gaat om het vieren van een feest, dus laten we gewoon de kinderen waar het om gaat vragen wat ze liever hebben een zwartepiet of een gekleurdepiet, ik denk dat de meeste voor een gekleurdepiet zullen gaan😉

Maand geleden
Dead Leaves
Dead Leaves

Ik snap jullie heel goed en ik respecteer iedereen van elke kleur maar de meeste autochtone Nederlanders (waaronder ik) zijn gewoon klaar met het telkens horen dat wij racistisch zijn terwijl wij het meeste tolorante volk zijn in ter wereld. Voor ons worden er allemaal tradities afgeschaft en mag kerst niet meer kerst heten terwijl alle Nederlanders jeugd allang geen kleur meer ziet. Ook heb ik een hekel aan heel de "woke-cultuur" waardoor je zelfs geen grappen meer mag maken en wordt gecanceld en wij die maar medelijden met jullie hebben van iets wat een paar honderd jaar geleden is gebeurd er "reverse racism" niet bestaat. Alle mensen zijn kind van god❤ maar de algemene Nederlander is hier gewoon veel te nuchter voor ;)

Maand geleden
Sietse-Jan Hollander
Sietse-Jan Hollander

Johan heeft helemaal gelijk! Of je houd je bek, en beslist voor jezelf hoe je met je geweten omgaat, of je blijft gewoon weg. Wat is het volgende? Een toernooi in Noord-Korea?

Maand geleden
azoicum
azoicum

Verkeersdoden in 70/80er jaren NL vs 9 jaar stadions bouwen in Qatar.

Maand geleden
Wally Card
Wally Card

HOE kun je daar nou als Valentein van Driessen zeggen dat je vind dat ze WEL moeten gaan. Je kunt toch niet zeggen dat je het er mee oneens bent maar toch moet gaan? Vindt je voetbal belangrijker dan die mensen levens, dan ga je. Vind je die mensenlevens belangrijker, dan ga je niet!

Maand geleden
AUM - Aryan Universal Media
AUM - Aryan Universal Media

Brown Life Don’t Matter 😉???

Maand geleden
حكيم
حكيم

For few dollars more Derksen will be the first to go there. Stop talking. This is 100% hypocrisy!!

Maand geleden
Henk-Jan Swartjens
Henk-Jan Swartjens

Ik ben het helemaal eens met Johan Derksen. Dat land moet totaal genegeerd worden. Niet alleen door het Nederlandse team, maar door alle voetbalteams. Het is een grof schandaal, dat arbeiders daar zo verschrikkelijk behandeld worden en dat er 6500 overleden zijn. Laat ze compleet barsten daar en verplaats die spelen naar been ander land, waar arbeiders wel normaal behandeld worden.

Maand geleden
vbddfy euuyt
vbddfy euuyt

Haha stagiair dacht; ''ja rot op, ga een beetje lopen knippen''

Maand geleden
IronFromIce Y
IronFromIce Y

Amen

Maand geleden
j w
j w

Echt ongelofelijk. Ik vertik het om ook maar 1 wedstrijd te kijken van het komend WK. Alle omgekochte, zwakke geldbeluste lui moeten zich kapotschamen. BOYCOT WK22!!

Maand geleden
M Darrazi
M Darrazi

Voor de olie en andere handel gaat Nederland daar wel naartoe, wat een hypocriet gelul. Voor het geld gaat men daar gewoon naartoe, als Nederland echt een statemant wil maken, moet met ook geen handel met dat land willen doen. Weet je wanneer Nederland niet had moeten gaan, dat was in 1978 (Fidela regime) en 1994. De VS ( waar eeuwenlang donkere mensen gedood worden, alsof het insecten zijn) wordt op geen enkele manier bekritiseerd. Hypocrieter dan dit bestaat gewoon niet, er wordt alleen aan geld gedacht. Money, money, money!!!!!!!!!! Zo simpel is het!!!

Maand geleden
M Darrazi
M Darrazi

Ik voel me dus wel geroepen om hierop te reageren. Iedereen kan toch zien en horen dat dit hypocrisie van de hoogste plank is. Alleen weet ik nou niet of jij het wel of niet eens met die gasten bent.

16 dagen geleden
vbddfy euuyt
vbddfy euuyt

hoeft niet te protesteren als je je daarvoor niet geroepen voelt. Dus laat je geen schuld gevoelens aanpraten door Johan

Maand geleden
bcvbb hyui
bcvbb hyui

Wijnaldum, van Dijk en BLM horen we opeens niet meer

Maand geleden
Ray Indra
Ray Indra

Johan is held,

Maand geleden
Zou
Zou

Hypocriet ten top! Waar hoor ik Valentijn en Johan over de situatie van de Oeigoeren in China? Om maar 1 voorbeeld te noemen...

Maand geleden
Steezy 5711
Steezy 5711

Hey Johan dat gedoe ging niet om een paar agenten die een donker person hebben vermoord . Issue Is gebeurt live op CAM al JAREN maar Al's jij wat beter research zou doen zou je dat niet hebben gezegd . Get your factz straight MR Johan verder leuk show 👍🏿

Maand geleden
dcoog anml
dcoog anml

mensen overleden en dan hoor je ze niet. Grote hypocrieten..

Maand geleden
Phill Dol
Phill Dol

Johan is echt een boze oude man, ga lekker achter de geraniums zitten AUB! We hebben eerst een EK! En dan kijken naar het WK

Maand geleden
bor
bor

spijker op zijn kop johan schijnheiligheid troef bahbah macht van het geld

Maand geleden
. Ffr
. Ffr

JOHAN LULT ECHT ONZIN GROTE ONZIN, WANT ALS JE HET ZO OP DIE MANIER BEKIJKT MOET JE OOK NIET NAAR AMERIKA GAAN WANT IN 1980 SLACHTTE CIA OOK BURGERS AF, EN GA NIET NAAR DUITSLAND WAREN MILJOENEN JODEN VERGAST? MAAR GAAT HET OVER EEN ARABISCHE LAND DAN IS HET METEEN NEGATIEF. ALS ER EEN OLIETANKER IN ZEE ZINKT HOOR IK NIEMAND , HET IS ZO MAKKELIJK LULLEN WAT DIE JOHAN DOET. MAAR DE WERELD MOET DOOR EN DIE MOETEN SAMENWERKEN MET ARABISCHE LANDEN ONGEACHT WAT DAAR GEBEURT DAT IS HUN SORES. WE KUNNEN TOCH NIET MET ALLES GAAN BEMOEIEN? WANT DAN HOEF JE NERGENS HEEN TE GAAN OVERAL VALLEN DODEN, INDIA IS NOG ERGER HOOR JE NIKS OVER>????? MENSEN GA KEER NIET MEER NAAR DIE ONZIN VAN JOHAN LUISTEREN , WANT WE KUNNEN BETER QATAR ENZ TE VRIEND HOUDEN EN NIET MET ANDERMANS ZAKEN BEMOEIEN, WANT ALS JE DE WERELD WILT REDDEN DAN MOET JE VERDER KIJKEN DAN VOETBAL. WANT DAN IS VOETBAL NIKS WAARD ECHT ONZIN DAT JOHAN LULT OVER POLITIEK TERWIJL HIJ ER GEEN VERSTAND VAN HEEFT , WANNEER WORDT DEZE JOHAN KEER OP ZIJN PLEK GEZET? K HOOR EEN OUDE JALOERSE MAN, DIE OOK JALOERS IS OP RONALD EN FRANK EN DE BOER. NOU OOK AL NEEMT FRANK EEN BOTOX LICHAAM IK GUN HET HEM EN DIE JOHAN MOET NOG EVEN ZO DOORLULLEN OVER LEGENDES EN ZELF NOOIT HOOG GEVVOETBALD LAAT ME NIET LACHEN GVD WIE DENKT DIE JOHAN DAT HIJ WEL NIET IS? GA TOCH LEREN LEVEN IN 2020 EN BLIJF NIET HANGEN IN JE JALOERSE JAREN 70 WAAR JE NOOIT VERDER KWAM DAN VEENDAM CAMBUUR, EN LULLEN OVER DE GROTE LEGENDES SORRY DAN BEN JE NIKS HELEMAAL NIKS EN NIET GELOOFWAARDIG EN SCHAAM JE KAPOT JOHAN JE BENT NIKS!!!!!!!!!!!!!1 HOODTRAINER ROLDER BOYS IS AMATEURS,EN LULLEN 20 JAAR OVER DE MARCO VAN BASTEN EN FRANK DE BOER? EN LOUIS VAN GAAL? JE BENT MALLE MOER GEK JOH!!!!! IK BEN ENIGE DIE DAT ZIET.!!!!!!!! ELKE WOORD VAN JOHAN IS ONZIN!!!!!!!!!!! ZOEK MAAR BIOGRAFIE HEEFT NIKS GEPRESTEERD LULT OF DIE WERELDKAMPIOEN WAS EN ASSIST AAN CRUIJFF GAF ECHT JALOERSEE OUDE MAN DIE DERKSEN, BEGRIJP JE VAST WEL NU WAT IK BEDOEL. EN JA 6500 DODEN IN AMERIKA STARTTEN ZE OORLOG OM OLIE N 1980 MAAR DAAR GAAT JOHAN WEL HEEN, REGERING DIE ECHT ZWARTE MISSIES UITVOERT EN MENSEN AFLUISTERT ENZ , MAAR NEE DAAR GAAT JOHAN LEKKER WEL BLUES LUISTEREN, HET IS ALLEMAAL WAT MAAR IN ZIJN STRAATJE PAST HIJ IS ECHT NIE OBJECTIEF M, HEB DAT NOU KEER DOOR MENSEN. DEZE DERKSEN ZIJN TIJD ZIT EROP , KAN NIET ANDERS HIJ LULT TEVEEL OVER DE BOERTJES. ALS DIE NAAR WOESTIJN WILLEN LAAT ZE EN GUN HET ZE WANT VOETBAL EN POLITIEK MOET J E SCHEIDEN. HIJ ZEGT GOED HITLER. MAAR ZE GAAN WEL NOG STEEDS NAAR DUITSLAND, DUS VERDIENT QATAR OOK WEL EEN KANS LIJKT ME , WANT ERGER DAN HITLER IS DIE 6500 NIET!!!!!!!

Maand geleden
. Ffr
. Ffr

@Kykinson NEE WANT IK KIJK AL 20 JAAR CA. VOETBAL INSIDE , EN ALS JE ZELF NIET HOOG HEBT GEVOETBALD CHAMPIGNONS LEAUGE EN IEDEREEN MAAR BELACHELIJK MAAKT OP DE VELDEN EN OVERAL. (JOHAN DERKSEN DIE DAT DOET. ) DAN IS ER EEN KEER IEMAND NODIG ALS MARCO VAN BASTEN WEER OF GULLIT DIE MET JOHAN IN DISCUSSIE GAAT EN ZEGT IN GEZICHT WELKE PRIJZEN HEB JIJ ? HOEVEEL INTERLANDS HEB JIJ ? EN DAT ZIJN ER DAN 0 , DUS WAAROM ZIT JOHAN DERKSEN AAN DIE TAFEL????? LEG MIJ DAT GVD EENS UIT? OP BASIS VAN WAT"? AMATEUR TRAINER ROLDER BOYS? VLAKBIJ GROLLO OOK WANT IK WOON DAAR OOK VLAKBIJ GVD!@

Maand geleden
Kykinson
Kykinson

gaat alles goed?

Maand geleden
kolim jone
kolim jone

Wijnaldum, van Dijk en BLM horen we opeens niet meer

Maand geleden
dcoog anml
dcoog anml

Ja hier ben ik het volledig mee eens. Geen WK in Qatar.

Maand geleden
niels AJAX
niels AJAX

klote Qatar en klote fifa, ze geven alleen nog maar om geld, dat land heeft niks met voetbal te maken. verpest het voetbal nou niet fifa!

Maand geleden
Staystrong
Staystrong

Hondekop moet met pensioen Fucking racist

Maand geleden
Holland Meester
Holland Meester

Eerst waren het 6500 doden. En de organisatie die daarvoor verantwoordelijk was zegt nu: ""Niks aan de hand, het waren maar ................. 3 doden"". En iedereen, zoals infantiele Infantino en Boer Harmsen, geloofd dat.............

Maand geleden
kolim jone
kolim jone

BLM ging om 1 man ? Het draaide zeker niet om 1 man.. maar hij was de enige die zijn laatste adem nam op video. Dit is altijd aan de gang, nog steeds ondanks BLM

Maand geleden
omar vdv
omar vdv

Dus Veronica Inside gaat verder ook geen verslag leggen van het WK, begrijp ik? In ieder geval Derksen niet.

Maand geleden
OB7
OB7

Johan zegt gedeeltelijk goede dingen. Maar ik vind wel dat een speler zelf mag uitmaken voor welke zaak hij wel wil protesteren en voor welke zaak niet. Dít is niet hypocriet. Zwarten vechten voor BLM. Moslims voor hun eigen zaak. Joden tegen antisemitisme. Homo's voor homorechten Vrouwen voor vrouwen rechten. Dierenpartij voor de dieren. Je hoeft niet te protesteren als je je daarvoor niet geroepen voelt. Dus laat je geen schuld gevoelens aanpraten door Johan

Maand geleden
OmagawdwataF
OmagawdwataF

Kan je net zo goed ook in Noord-Korea een Wk houden, ik bedoel waar ligt de grens?

Maand geleden
Pete Shearer
Pete Shearer

Walgelijke lui van de KNVB en ons voetbalteam. Wat een stel hypocrieten met hun selectieve verontwaardiging...

Maand geleden
Jezz
Jezz

Als het Nederlands elftal Veronica niet geboycot hadden kijken of Johan zich zo druk had gemaakt om Qatar. Je kunt het Nederlands Elftal van selectieve verontwaardiging betichten, maar hetzelfde geldt voor Johan. Je moet altijd oppassen met mensen als Johan die denken dat zij altijd de waarheid in pacht hebben. Hij zit op die stoel rustig zijn zakken te vullen door onder andere voetballers eindeloos te bekritiseren. En zijn verdienmodel is het doen van harde uitspraken anders is er geen werk voor hem. Jammer dat de kijker dat niet altijd doorheeft. En wat mij betreft moet het Nederlands elftal ook niet naar Qatar.

Maand geleden
soiung toiue
soiung toiue

Like ??????

Maand geleden
mv2294
mv2294

Premier en koning mogen niet gaan, maar ons elftal wel. Eigenlijk zouden ze Nederland moeten weigeren om alle mistanden hier.

Maand geleden
Sake Boersma
Sake Boersma

Je kunt hier goed zien dat Van der Gijp niet de meest geëngageerde man is. Platvloerse en oppervlakkige lol is prima, maar wat dieper op een probleem ingaan is niet zijn ding.

Maand geleden
Sake Boersma
Sake Boersma

Walgelijk idee dat men daar gaat voetballen. Keihard weigeren en dan misschien een alternatief toernooi organiseren. Al met al heeft geen voetballer of bond ‘ballen’. Laffe slapjanussen.

Maand geleden
Casper Roemer
Casper Roemer

Voor iedereen die uitgesproken voor de boycot is (ik ook): lees het nos artikel 'Mensenrechtenorganisaties: boycot in Qatar niet wenselijk.' Ik ben benieuwd wat jullie daarvan vinden.

Maand geleden
Timothy
Timothy

Linkse idioten: RAAACIIEEESSST, RAAACIEEEEST!!! Maar nu hoor je ze niet.

Maand geleden
joe city
joe city

Benieuwd wat die twee clowns in Liverpool doen?

Maand geleden
Ordinary human
Ordinary human

Ja hier ben ik het volledig mee eens. Geen WK in Qatar.

Maand geleden
Wolfhumd Mocherbach
Wolfhumd Mocherbach

"Die jongens spelen maar 1 of 2 WK's in hun leven" Die gastarbeiders/slaven hadden ook maar 1 ding en dat was hun leven.

Maand geleden
The Pure Gospel on the Flat Earth
The Pure Gospel on the Flat Earth

Prima punt van Johan. Dit zou tegen alle principes in moeten gaan inderdaad. 👍

Maand geleden
Renzo Zuca
Renzo Zuca

BLM ging om 1 man ? Het draaide zeker niet om 1 man.. maar hij was de enige die zijn laatste adem nam op video. Dit is altijd aan de gang, nog steeds ondanks BLM

Maand geleden
huttio srreu
huttio srreu

Van der Gijp is duidelijk van 'onder het tapijt schuiven die 6500 doden en met oogkleppen daar gaan voetballen'. Lafjes. Dan is Derksen gelukkig wat stelliger en principiëler.

Maand geleden
Ronald van den Berg
Ronald van den Berg

In Nederland worden op dit moment misdaden gepleegd tegen de menselijkheid en mensen rechten geschonden heer Derksen, dus U bent dommer dan de naïeve 'Broertjes'.

Maand geleden
bilij pdan
bilij pdan

Johan je heb volkomen gelijk

Maand geleden
Mo Amsterdam
Mo Amsterdam

johan je lult uit je nek als je met een Palestijnse vlag op het veld loopt heb je ook een probleem en dat andere landen geen knvb organiseren is omdat ze gierig zijn

Maand geleden
huttio srreu
huttio srreu

Typisch Nederland. Mensenlevens zijn alleen wat waard wanneer het trendy is

Maand geleden
StarZu
StarZu

Johan de hypocriete 🤣

Maand geleden
bilij pdan
bilij pdan

hypocrieten.

Maand geleden
Rendon
Rendon

Schandalig dat ze er nog daar over na moeten denken. Gewoon niet gaan naar zo een fascistischeislamitische land.

Maand geleden
yaliso gioouy
yaliso gioouy

Johan je heb volkomen gelijk

Maand geleden
Ronald Dolman
Ronald Dolman

Helemaal met Johan eens! Boycot gaat het niet worden, weten we allemaal, gewoon veel te veel belangen. Maar Oranje zou (als zij zich kwalificeren) wel kunnen overwegen tijdens de groepsfase met rouwbanden te spelen. Als een postuum eerbetoon aan de mensen die hun leven hebben gegeven om dit WK mogelijk te maken.

Maand geleden
sotuur aeei
sotuur aeei

Johan wat ben je toch een held

Maand geleden
Max
Max

1:29 bedeen

Maand geleden
M Y
M Y

Rot toch op hypocriete racist. Een wk in the verenigde staten zou geen enkel probleem zijn toch? Zolang ze beseffen dat mensen het door hebben mogen ze lullen

Maand geleden

Volgende

Kampen: Pokémonverzamelaar opgesloten en beroofd

4:20

Polo G - RAPSTAR (Official Video)

2:49

Polo G - RAPSTAR (Official Video)

PoloGVEVO

Weergaven 24 mln.

Johan Derksen tegenover Peter R. de Vries

11:46

Kampen: Pokémonverzamelaar opgesloten en beroofd

4:20

Polo G - RAPSTAR (Official Video)

2:49

Polo G - RAPSTAR (Official Video)

PoloGVEVO

Weergaven 24 mln.

Doğduğun Ev Kaderindir | 39. Bölüm

2:9:47

Doğduğun Ev Kaderindir | 39. Bölüm

Doğduğun Ev Kaderindir

Weergaven 1,6 mln.

Bijdehandjes #2

22:15

Bijdehandjes #2

StukTV

Weergaven 430K

Behind the Scenes of a Forces Perspective Trick #Shorts

0:15

Marshall McCraw Bucket Prank! #shorts

0:33

Marshall McCraw Bucket Prank! #shorts

Marshall McCraw Shorts

Weergaven 8 mln.

Jumping from 128,000 Feet!

6:12

Jumping from 128,000 Feet!

Beast Reacts

Weergaven 7 mln.

Bir Zamanlar Çukurova 92. Bölüm

2:13:59

Bir Zamanlar Çukurova 92. Bölüm

Bir Zamanlar Çukurova

Weergaven 1,7 mln.