Diana Fit
Diana Fit

Wat een inspirerende vrouw!

Uur geleden
Bietje Bee
Bietje Bee

Inspirerende serie! Heel leuk. Alleen t beeld is erg wiebelig (als je op de tv kijkt)

4 uur geleden
Eva Van dongen
Eva Van dongen

Wat een leuke video! Zou nog wel een deel twee willen zien 🤩. Zarayda mocht je dit toevallig lezen heb ik nog een vraag: bij de methode van 4 weken werken en een week vrij werk je dan met vaste tijden of wisselt dat per dag? Echt een inspirerende vrouw ben jij! @Sanny een uitgebreide video hoe jij alles plant zou ik ook nog wel willen zien! Nou genoeg geluld ik ga weer aan de slag met de sannysideup ✨🔆

5 uur geleden
Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven

Goed idee! Het staat heel uitgebreid in mijn planner maar zal er ook eens een video van maken!

3 uur geleden
Smile
Smile

Echt een HSP begin van de vlog 😜NOT

5 uur geleden
Farah Hansen
Farah Hansen

Leuke dame, als HSP'r heb je veel aan zulke vrouwen en hun inspiratie thanks Sanny😜

6 uur geleden
Kim Herlaar
Kim Herlaar

WoW, ook hier is er weer een super fijne vibe tussen jullie samen! Go Sanny, you go girl💪✨🙏🏻❤️

7 uur geleden
Roos Je
Roos Je

Zo herkenbaar wat ze zegt over het alleenstaande moederschap..

7 uur geleden
Beyazze
Beyazze

Ehhmm je kunt toch gewoon met een babyfoon je hond uitlaten of naar de ah? Mijn ouders zaten vroeger hele avonden bij iemand in de buurt met een babyfoon. En volgens mij gebruikt Zarayda de planner van Sanny helemaal niet.

8 uur geleden
Fern Macfarlane
Fern Macfarlane

Wow Zarayda, haar manier van plannen sluit zo enorm aan bij mij. En ook hersen vrij hebben, wat een inzichten! Sanny ik bedacht me ineens, zou er een verband zijn tussen de sterrenbeelden en de manier van plannen/doelen stellen? Misschien niet de sun sign maar een ander iets?

8 uur geleden
Kiara
Kiara

Dat zou te maken kunnen hebben met je Mercurius plaatsing en teken. Mercurius gaat over denken, leren en plannen. Ook mensen met een Mercurius dominante ascendant zoals Maagd Ascendant of Tweeling Ascendant kunnen een bepaalde manier van plannen hebben.

7 uur geleden
Loezepoes1979
Loezepoes1979

Ik heb blijkbaar onder een steen geleefd maar ik ken die dame totaal niet 🤣

8 uur geleden
Sofie Vanhoutte
Sofie Vanhoutte

Bij mij ontstaan mijn posts ook zo... Ik denk erover na, maar echt schrijven doe ik spontaan, als ergens een haakje ofzo tegenkom.

8 uur geleden
G.G.
G.G.

Weer een fijne video! Mooie gesprekken, rustig beeld en prettige spreekstemmen! Complimenten daarvoor! 💛

8 uur geleden
gaming shark
gaming shark

Heerlijk! 😍❤️

9 uur geleden
Desiree koning
Desiree koning

Heerlijk deze inspiratie en energie op de zondag ochtend! verheug me nu al op de volgende.

9 uur geleden
anne251611
anne251611

Wauw wat een mooie tip! Wat fijn dat dit weer terug is. 5 jaar geleden kwam ik door dit soort filmpjes terecht bij jou, heb ik gemist!

9 uur geleden
E B
E B

Heel inspirerend, heb weer met veel plezier gekeken ❤️

10 uur geleden
Bloom
Bloom

Zo inspirerend om te horen hoe Zarayda het doet! ♥ Het brainstormen op papier en daarna overzetten naar post-its is echt een SUPERTIP!

10 uur geleden
Leonie Zoutendijk
Leonie Zoutendijk

Mega inspirerend!!

10 uur geleden
Milou vx
Milou vx

Bedankt Sanny en Zarayda voor deze video vol praktische lessen! Dit geeft energie, keep on going!

10 uur geleden
Naima Chantouf
Naima Chantouf

Zo leuk na luisteren

10 uur geleden
JaneJane
JaneJane

Wat is Zarayda een inspirerende vrouw! Ik pik er veel wijsheden uit. Echt leuk!

10 uur geleden
Karen van Brederode
Karen van Brederode

Superleuk en heerlijke energie om te luisteren!

10 uur geleden
What Els
What Els

Ah ja ik ken haar nog van tv, wat tof.😊❣️ Even wat betreft die sapjes, ik heb juist begrepen dat het voor je lichaam verwarrend is omdat je niet kauwt op een juice. Haha maar lekker belangrijk, wat een vrouw, knap ook en schat, je hebt een prima leesbaar handschrift Gr van een vrouw die een vergelijkbaar handschrift heeft;)

11 uur geleden
Veerle Stolker
Veerle Stolker

Heb je al wel eens van thermographie gehoord? Dat doe ik preventief om heel vroegtijdig borstkanker te ontdekken. Eerder dan op een mammografie en zonder die vervelende stralingen. Ik moet jaarlijks op controle, vandaar dat ik voor thermographie kies. Misschien een goede tip voor jou om uit te zoeken.

12 uur geleden
Emke M.
Emke M.

Welk merk bh's draag je? Ziet er fijn uit! Ik zoek al lang naar zoiets wat lekker zit en kan maar niks vinden wat lijkt op wat jij aan hebt :(

Dag geleden
Rock girl
Rock girl

Kijkt weer heerlijk weg deze video! Mooi! 💛

2 dagen geleden
Rianke Tolkamp
Rianke Tolkamp

Wat ben je toch een leuk mens! Heb genoten van je vlog met je mooie gezin!

2 dagen geleden
Emma Peijnenburg
Emma Peijnenburg

Mooie video Sanny! Leuk om te horen!

2 dagen geleden
Shar Felice
Shar Felice

Wat een heerlijke vlog weer❣️🌻🌺

3 dagen geleden
Rabia Donk
Rabia Donk

Oww is dat zo, weet wat bijgeleerd. Oude kleren zijn oude energie. Aaahhh ok oke♥️. Ik ga meteen mijn kast opruimen, want ik heb echt niet zoveel energieën nodig in mijn leven.

3 dagen geleden
Sanne de Vries
Sanne de Vries

Ik zou het leuk vinden om in een serie als deze ook eens iemand uit de maatschappelijke wereld te horen, bijvoorbeeld een docent, politie of iemand uit de zorg.

3 dagen geleden
Britt Franken
Britt Franken

Hey Merel, heb je ook tips hoe je je prijs kan bepalen als zzp’er? Ik keek net op salariskompas, maar het leek wel meer gericht op wanneer je werkt in loondienst, klopt dit?

3 dagen geleden
Janette Kreulen
Janette Kreulen

Het valt me op dat vaak levendige mensen authentiek..vaak gevoelig zijn.. zo vrolijk lieve vrouw ..dank je voor je video

3 dagen geleden
Askalu Okhuizen
Askalu Okhuizen

Je moet me echt even vertellen waar de blouse met kolibrie van is. Die wil ik ook!

4 dagen geleden
Studio Above
Studio Above

Haha, heerlijk herkenbaar sommige dingen. Ook de 'gelijk doen wat in je op komt'. En dan aan het einde van de dag inderdaad denken: wat heb ik nou eigenlijk gedaan? ;-) De dagen die lopen volgens planning zijn zoveel productiever! Oh en een tip voor die uitgaven en inkomsten (als dat mag): Ik heb dat probleem niet (meer), omdat ik zakelijk een aparte rekening heb van prive. 1x per maand maak ik naar mezelf 'salaris' over. Op mijn zakelijke rekening heb ik potjes (bij knab kun je 5 rekeningen openen en nog veel meer spaarrekeningen): 1. ontvangsten (hier komt alles binnen), 2. salaris (hier zet ik mijn salaris voor de volgende maand apart), 3. kosten, 4. autokosten, 5. kosten werknemer(s), 6. belastingen (Spaarrek), 7. btw (spaarrek), 8. buffers (spaarrek), 9. social media ads. Op rekening 1. komt alles binnen. 1x per week verdeel ik alles vanuit daar naar elke rekening. Op elke rekening heb ik een vast bedrag wat er op moet staan en tot waar ik hem dan aanvul. Wat overblijft zet ik op rekening 'buffer'. Zo krijg je 1. inzicht op hoeveel er gemiddeld binnenkomt. En 2. overzicht! Als ik mijn rekening open zie ik meteen hoe het ervoor staat. Het totaal bedrag lijkt misschien veel, terwijl er op buffer helemaal niet zoveel geld staat en er dus nieuw geld binnen moet komen, tijd voor actie! :)

4 dagen geleden
Emma de Graaf
Emma de Graaf

Ik houd een positiviteitsboekje bij. Aan het einde van elke dag moet ik van mezelf 10 dingen opschrijven die me die dag gelukkig maakten. Ik heb bewust voor een getal gekozen wat aan de hoge kant is. Dat dwingt mij om naar alle kleine dingen te kijken, en maakt me er bewuster van dat geluk in kleine dingen zit. Ik begin er soms aan en denk, ik kom echt niet verder dan 3 vandaag. Maar toch heb ik elke dag het lijstje vol!:) Ik merk dat ik de dagen daarna dan bij elk klein ding denk, hee dit kan vanavond in mijn boekje waardoor ik meer geniet op dat moment.

4 dagen geleden
Wilma Van Gammeren
Wilma Van Gammeren

Een hele gezellige vlogen,bedankt🌻🌻

4 dagen geleden
Loveflowersxx
Loveflowersxx

Sanny, ik ben een nieuwkomer op het gebied van spiritaliteit, maar het lijkt me heel waardevol om er mee bezig te zijn. Welke boeken raad je mij aan om te lezen? En heb je verder nog tips?😊

4 dagen geleden
Rock girl
Rock girl

Prachtige video van een inspirerende vrouw👍dank je wel voor deze video's van inspirerende,krachtige vrouwen💛🍀

2 dagen geleden
Matthanja's Dingen
Matthanja's Dingen

Superleuke video! Ik zal eens naar die homeschool kijken. Zo mooi hoe jullie leven. Ik raak er ook steeds meer door geïnspireerd.

5 dagen geleden
qopoy dnon
qopoy dnon

Wat een enorm inspirerende video! Bedankt, ik kan hier wat mee voor de volgende stappen. Succes met het uitvoeren van je dromen.

3 dagen geleden
Marrit Jongeling
Marrit Jongeling

Het is een mooie meditatie maar er zaten 2 reclames in... Dan ben je net aan het ontspannen en dan komt dat tussendoor. Dat snap ik echt niet

5 dagen geleden
Ellen Dimitriadis
Ellen Dimitriadis

Was weer zo leuk en van ouds Sanny ! Dank je ! En de kinders zijn gewoonweg beeldschoon !

5 dagen geleden
Inge G.
Inge G.

Wat een mooie serie heb je gemaakt Sanny! Ik kijk nu alweer uit naar volgende week.

6 dagen geleden
Fluidartby LianeS
Fluidartby LianeS

Doordat ik mijn geluksmomentjes ben ik gaan fotograferen, heb ik mijn mindset weer terug van toen ik nog gezond was! 4 jaar was ik mezelf kwijt en mijn weg terug naar geluk heb ik gevonden! Ik ben 8 jaar geleden bedlegerig geworden (van de 24 uur lig ik er zeker 22) en door de constante pijn, zag ik het niet meer.... Door mijn geluksmomentjes te bekijken aan het eind van elke dag, ben ik mentaal sterker geworden! Veel kleine dingen geven mij een geluksgevoel en het zijn er elke dag meer dan ik dacht, vooral op mijn slechte dagen is het fijn om terug te zien! Ook ben ik o.a. creatief geworden Uh nu tijd voor toen ik gezond was nam ik er de tijd niet voor om te kijken wat ik leuk vind om te doen en zo heeft het mij toch meer gegeven dan alleen maar ellende! Dat zag ik natuurlijk niet gelijk.... en naast creatief heeft het mij nog meer gegeven, maar dan wordt het helemaal zo lang😊 Natuurlijk word ik het liefst weer gezond, maar dat kan nou eenmaal niet dus moet ik kijken wat mij kwaliteit van leven geeft! Daardoor kan ik beter met mijn pijn omgaan en het leven wat ik nu moet lijden. Mijn zenuw blijft bekneld en kan ik niet langer als 15 min zitten, maar ik kan wel 15 min acrylverf gieten en dat filmen, zodat ik het liggend kan editten en online kan plaatsen! Jouw planner heb ik aangeschaft om mijn doelen voor meer kwaliteit van leven zichtbaar te maken! Uiteindelijk moet het mogelijk zijn volgens mijn ergotherapeut dat ik 15 min rechtop ben, 75 min lig om van de 15 min rechtop te herstellen en dan weer 15 min rechtop en 75 min liggen, enz, enz. Dus in jouw planner staan naast afspraken met behandelaars, ook opbouw schema’s en wanneer ik een video online wil plaatsen! Helaas kan ik mij zelden aan de planning van een week houden, op de afspraken met hulp, fysio en verpleegkundige na, maar elke zondag maak ik weer een planning zoals ik graag wil dat het gaat!! Ik blijf volhouden en ooit lukt mijn gehele week planning💪 Sorry voor lang verhaal, maar jouw uitleg over geluksmomentjes fotograferen, raakte mij zoals je merkt en ik ben trots op mezelf dat ik dat uit mezelf ben gaan doen😊 plus wil ik laten weten dat jouw planner veel inzetbaar is!!

6 dagen geleden
Fluidartby LianeS
Fluidartby LianeS

@Sanny Verhoeven bedankt voor de tip! Ik zal het proberen uh doen het is vandaag nieuwe maan dus komt op mijn blaadje te staan met nieuwe maanwensen in mijn vensterbank! Bij elke nieuwe maan schrijf ik wensen op voor meer kwaliteit van leven... Bijna 2 jaar ‘leef’ ik met de maan en dat heeft mij ook rust gegeven! Liefs Liane

4 dagen geleden
Fluidartby LianeS
Fluidartby LianeS

@Sanny Verhoeven dankjewel voor begrip en reactie🙏

4 dagen geleden
Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven

@Fluidartby LianeS Dankjewel voor het delen Liane, ik denk dat iedereen (ik) die dit leest en even loopt te miepen door jouw verhaal denkt dat ze vooral niet zo moet miepen. Dank dank dank! En heel veel sterkte!!!!!

4 dagen geleden
Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven

Wauw Liane wat een krachtig verhaal! Zeg alsjeblieft nooit meer sorry voor jouw verhaal. Wat een uitdagend leven heb jij, en dan nog zó positief zijn! Je bent een inspirator! Fijn dat je blij bent met mijn planner, misschien mag je nog minder verlangen van jezelf, en gaat het zo wel lukken :-)

4 dagen geleden
Fluidartby LianeS
Fluidartby LianeS

@Ellen Dimitriadis dankjewel 💖 Lief dat je reageert! Vreselijk ook jouw droombaan op moeten zeggen.... Ik probeer positief te blijven ondanks ik veel slechte dagen heb door de constante zenuwpijn... vanuit mijn bil door een beknelde zenuw, vastzittende SI gewrichten, neuropathie, constant pijn in onder rug, bil en benen. Gelukkig ben ik mentaal niet meer down zoals de 1e 4 jaar toen er ook geen oorzaak gevonden werd voor mijn zenuwpijn en ik niet meer geloofd werd tot ik in een academisch ziekenhuis kwam en daar gelijk ook een mri van mijn bekken werd genomen voor het eerst... Ik word dit jaar 50 en heb een stok waar ik een klein stukje mee kan lopen, een rolstoel, een scootmobiel, lig in een ziekenhuis bed in mijn woonkamer, heb sinds kort een beademingsapparaat omdat door de morfine mijn hersens geen prikkel meer krijgen om door te ademen als ik rust of slaap en door de morfine zo’n slecht gebit dat ik voor mijn 50e eind oktober een kunstgebit krijg.... Soms wordt het mij teveel.... ondanks de afleiding die ik zoek in de 15 min schilderen, moestuintje opzetten, veel planten in huis, mijn edelstenen en orakel kaarten, maar dat bezorgt mij ook meer pijn dus dat doe je dan op je goede dagen.... Maar doordat ik mentaal sterker ben geworden, kan ik wel meer aan en probeer ik om te denken dus door mijn kunstgebit krijg ik weer een mooi gebit zonder pijnlijke tanden, door het beademingsapparaat krijg ik meer energie, door mijn scootmobiel kan ik 15 min naar buiten..... EN door elke dag naar mijn foto’s te kijken denk ik zo slecht was de dag ook niet ALS ik de pijn los kan koppelen! Het is alleen zo jammer dat de pijn in de nacht er zo extra uit komt.... Tja ik moet er toch mee leren leven en met de artsen gaan wij voor kwaliteit van leven dus blijf ik o.a. morfine en lyrica slikken wetende dat ik er niet oud mee word. Soms voel je je alleen, maar ik weet helaas dat er veel mensen zijn met onbegrepen zenuwpijn. Het is een revalidatiecentrum terecht komen, wordt dat je goed duidelijk. Je gunt niemand 24/7 pijn en helaas is er geen echt medicijn voor zenuwpijn... Het liefst help ik anderen, maar heb daar de energie niet voor en daarom volg ik soms een stukje van mijn leven voor de bewustwording.... en schrijf ik soms uitgebreide reacties 😳 soms raakt iets je en dan komt de waterval eruit.. komt ook doordat ik weinig mensen spreek.... Ik wil jou ook veel sterkte wensen en veel kwaliteit van leven🙏☘️💖 Bedankt dat ik even bezig was in de nacht met het schrijven hiervan😊 Liefs Liane

5 dagen geleden
Daniëlle van Eijk
Daniëlle van Eijk

Just what I needed!!! Bedankt voor het maken van deze video

6 dagen geleden
Anne Teeuwissen
Anne Teeuwissen

Hey Sanny, waar is jouw rode pak van? Heel mooi🤗

6 dagen geleden
yasio bolo
yasio bolo

Prachtige video serie en vooral deze aflevering gaat je toch aan het denken zetten. 🤔

6 dagen geleden
eioshen boboi
eioshen boboi

Wat een enorm inspirerende video! Bedankt, ik kan hier wat mee voor de volgende stappen. Succes met het uitvoeren van je dromen.

3 dagen geleden
Mark Bierma
Mark Bierma

Klopt helemaal dit deze tips helpen mij echt goed om hier beter in te worden ik heb veel aan je tips sanny PS komt hier nog een vervolg voor

6 dagen geleden
Mark Bierma
Mark Bierma

@Sanny Verhoeven ga ik meschien naar kijken je blijft ook veel tips op dit NLtax kanaal poosten hoop ik hoor je reactie terug ik heb veel aan jou tips hè

4 uur geleden
Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven

Hi Mark, Dit is een video uit mijn planner waarin je 52 van dit soort video's vind. Elke week van het jaar een nieuwe :-) shop.sannyzoektgeluk.nl/

23 uur geleden
Healthy by Sophie
Healthy by Sophie

Mijn geniet momentje is deze heerlijke vlog! 😊

6 dagen geleden
Sasha
Sasha

Ahhh al die leuke kleren 😍 vooral dat witte blousje met die vogeltjes op de kraag!! Waar is die van? 😊😊

6 dagen geleden
Marise Smit
Marise Smit

Wat een mega inspirerende video! Het is de eerste die ik van je zie Sanny, en het is een waardevolle reminder om door te gaan met waar ik over droom. DANK! 🙏🏼

6 dagen geleden
Nicolette Neefs
Nicolette Neefs

Wat heb je een heerlijke dochtertjes, genieten💕🌸💕dank voor het delen🏡

6 dagen geleden
Charlotte Charpentier
Charlotte Charpentier

Hier heb ik zoveel aan gehad in je programma! 🙏🏻 Mooie reminder weer.

6 dagen geleden
Rosanne
Rosanne

Top dat je dit doet

6 dagen geleden
zeus10331
zeus10331

Hele leuke vlog!

6 dagen geleden
bouytt guyt
bouytt guyt

Kijkt weer heerlijk weg deze video! Mooi! 💛

7 dagen geleden
vbddfy euuyt
vbddfy euuyt

Super leuk dames 👍🙏❤️

4 dagen geleden
Melanie Huyghe
Melanie Huyghe

Ik leef in structuur en houd erg van lijstjes. Vaak heb ik het gevoel dat de dagen te kort zijn en dat ik geen tijd heb om alles te doen wat ik wil doen. Ik probeer me te trainen en rustig te blijven.

7 dagen geleden
Kaaaaaaar
Kaaaaaaar

Hoeveel anderen dachten ook dat hun wasmachine klaar was rond minuut 4?

7 dagen geleden
Melanie Huyghe
Melanie Huyghe

Heel erg inspirerend. Deze serie is top! Het geeft me de moed om door te gaan en mijn eigen leven zelf in handen te nemen.

7 dagen geleden
Sas.
Sas.

Wat ik me elke keer afvraag als het gaat over onderhandelen: hoe ga je daar mee om als je in een sector werkt waar ze eigenlijk alleen naar de CAO kijken?

7 dagen geleden
Merel van der Wouden
Merel van der Wouden

Mooie vraag :) De CAO is een minumumbepaling, dat betekent dat dit een werknemersbescherming is. Minder dan de CAO betalen mag niet, daarboven mag wel. Wat maakt het dat jij meer verdient dan de CAO?

4 dagen geleden
Maaike Schothorst
Maaike Schothorst

Mooie video! Ben heel benieuwd welke handpan dat is :)

7 dagen geleden
Merel van der Wouden
Merel van der Wouden

Hi Maaike, deze leen ik, maar volgens mij is het een B. Ik heb zelf een C Pygmy gekocht :)

4 dagen geleden
Unplug Jezelf
Unplug Jezelf

Wat knap dat Charlie nu al aangeeft dat ze even rustig wilt eten, zonder prikkels. Zo lief

7 dagen geleden
Janni Van schelt
Janni Van schelt

Thanks Sanny voor de tip van een foto,s maken voor positieve vibe 😘was een beetje down (moederdag) fleurde toch op van de foto's en het daad werkelijk zien waar ik blij en dankbaar voor ben. Deze tip houden we vast !!!!

7 dagen geleden
Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven

Veel liefs voor jou

6 dagen geleden
Annemie Tack
Annemie Tack

Ik hou van je sprankelende persoonlijkheid en je vlogs worden ook altijd met veel plezier bekeken, ik heb een bedenking over je dochters,ik denk dat Zoë haar vrouwtje zal moeten staan tegenover haar zus, Zoë lijkt me veel liever en zachtaardiger ,Charlie Fay vind ik dominanter , veeleisender en een tikkeltje jaloers, dit kan nu gewoon een vermoeden zijn van mij, het zou kunnen zijn dat je zegt maar mens toch je hebt het helemaal verkeerd voor!Niettegenstaande deze opmerking vind ik dat je twee mooie,flinke dochters hebt!

7 dagen geleden
Marijke Ivangh
Marijke Ivangh

Ik heb je planner net gekocht! Ben net begonnen en nu al blij!! Ik schrijf alles met potlood waardoor je kan gummen en opnieuw in kan vullen!!

7 dagen geleden
Helene Muller
Helene Muller

Waar ik positief van word is kijken naar deze vlog heerlijk

7 dagen geleden
Emmilie D
Emmilie D

Leuke vlog echt genieten😊☀️ Ben benieuwd naar de song rond 13min30?

7 dagen geleden
Herrie Keetman
Herrie Keetman

WOOWW..mag ik a.u.b even weten waar die ene dame dat heerlijke, zachte, blauwe vest vandaan heeft? ik wil 't graag weten. (Ik denk zelf..Sezane?)

7 dagen geleden
Merel van der Wouden
Merel van der Wouden

@Anna Meijer Sezane :)

4 dagen geleden
Merel van der Wouden
Merel van der Wouden

HAHAHAHA wat goed geraden!! Sezane inderdaad!

4 dagen geleden
Anna Meijer
Anna Meijer

Haha, dit wil ik ook weten! Prachtig is ie! 😊

6 dagen geleden
maurijk25
maurijk25

Oh die leuke zonnebloembroek...love it...(wellicht niet meer te koop)....

7 dagen geleden
A A
A A

Hi Sanny, goed interview. Hoe maak je de keus voor een coach. Zit nu ruim 10 jaar bij dezelfde en ben ik toe aan de volgende stap maar ook ook wellicht aan een andere coach. Hoe maak je die stap ??

7 dagen geleden
Claudia Gubbels
Claudia Gubbels

Hey sanny . Weer een leuke video . Gefeliciteerd nog met jullie trouwdag ..💖🙋🏻‍♀️🌺👍 ik geniet alweer van je filmpje .

7 dagen geleden
NinaDis
NinaDis

Jaaa eindelijk zie ik je weer op mijn feed! Weet niet waarom, maar zag je videos er de afgelopen tijd helemaal niet tussenstaan en kreeg ook geen meldingen 😓

7 dagen geleden
Maike van Run
Maike van Run

Leuke vlog weer 🥳 Knap van Charlie dat ze zo goed aangeeft om even samen met jou te willen eten🥰

7 dagen geleden
Maike van Run
Maike van Run

@Anne Van Lier ik ook Anne! Daarom vond ik het zo knap van haar!

7 dagen geleden
Anne Van Lier
Anne Van Lier

Ja inderdaad! Ik struggle hier zelf enorm mee dus daar kan ik nog veel van leren. Heel goed dat ze op zo'n jonge leeftijd al leert dat het goed is om dat aan te geven.

7 dagen geleden
Willem Pasalbessy
Willem Pasalbessy

Er is er 1 jarig..

7 dagen geleden
Renalda
Renalda

Gezellige vlog Sanny! Ik volg Het Wylde Pad van Rachel en haar man, zo leuk en zoveel werk, maar het gaat vast mooi worden! 😃

7 dagen geleden
T Weetke
T Weetke

Zoals hieronder ook al gevraagd, waar haal je toch altijd al die leuke kleding vandaan 😍

7 dagen geleden
Dutch Nomad Couple
Dutch Nomad Couple

Wat een heerlijk blog. Dat gestructureerde plannen is niet zo ons ding. We laten het gaan op de energie die we hebben. Maar dat is niet altijd makkelijk.

7 dagen geleden
Annemiek Sluijters
Annemiek Sluijters

Hi Sanny, hele fijne vlog weer!! Zeker het stukje positiviteit en genieten vd kleine dingen. 🥰. Waar heb je die leuke trui van (rond 7.20min). Echt die is waanzinnig 😊.

7 dagen geleden
Shanty Knijn
Shanty Knijn

Sannyyyy☀️! Ik vind je kleding zo leuk🤗 wil je vertellen waar je geshopt hebt😇🙏

7 dagen geleden
Shanty Knijn
Shanty Knijn

@denise hoekerd thnx! 🤗☀️

4 dagen geleden
denise hoekerd
denise hoekerd

Ze draagt veel Sissyboy ☺☺

4 dagen geleden